Перевірки щодо виконання контролюючими органами області законів України «Про транспорт», «Про залізничний транспорт» провели органи прокуратури. Про це «Прочерку» повідомили у прес-службі відомства.

Установлено, що службові особи УДАІ УМВС України в Черкаській області та управління Укртрансінспекції в області не забезпечили виконання вимог зазначеного законодавства, а саме не усували порушення правил утримання та експлуатації залізничних переїздів, не повно проводили перевірки суб’єктів господарювання, не контролювали виконання приписів та не завжди належно забезпечували безпеку дорожнього руху на території області.

В діяльності структурних підрозділів ДП «Одеська залізниця» прокурорами виявлено ряд порушень щодо вжиття вичерпних заходів з приводу контролю за додержанням нормативних актів з питань безпеки руху, організації навчання та проведення перевірок знань працівників, а також якості проведення їх медичного огляду.

За результатами перевірки на усунення порушень законодавства прокуратура області на адресу керівництва вказаних установ внесла подання, а також припинила незаконне використання 9 під’їзних колій та 5 стрілочних переводів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Читач 28.03.2014 20:27
Прочеркісти, мабуть все - таки прокурори читають коментарі на вашому сайті. Два дні назад ви розмістили мій коментар щодо невідповідності інформації про заступників нового прокурора області на офіційному сайті прокуратури області фактичному стану речей. Сьогодні на офіційному сайті прокуратури області вже прибрали інформацію про колишньго першого заступника прокурора області Рогатюка. Невже треба кожного разу писати в коментарях на Прочерку про роботу прокуратури?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Валерий 28.03.2014 19:17
Ага интерестно ! Заинтересовалис ь! Сходите лучше на соседнюю улицу и поинтересуйтесь у судьев за какаие зарплаты куплены "скромные средства передвижения " или слабо? Если не начнете работать, тогда мы прийдем к вам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Железка 28.03.2014 15:07
Как прокуратура - припинила незаконне використання 9 під’їзних колій та 5 стрілочних переводів. Що за бред, они из кабинета 3 месяца не віходят !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Валерій 28.03.2014 14:41
А за те що непропускали автобуси на акції протесту хто відповів??? ДАІ РОЗІГНАТЬ - люстація
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100