Народні депутати вчора у Верховній Раді проголосували за скасування утилізаційного збору з утилізації автомобілів. “За” проголосували 247 нардепів. Як пише сайт «Дзвін», прийняття закону вимагало також кілька сотень мітингувальників під Верховною Радою. Його прийняли в першому читанні.

«Згідно із тим законом, який пропхнув через парламент уряд «азірових», люди, які користуються старими автомобілями, мали або здати їх на металобрухт, або заплатити в бюджет невиправдано велику суму. При чому, цілком зрозуміло, схема розподілу сплачених громадянами коштів була абсолютно непрозорою. Фактично, Янукович-Азаров здирали з українців останню сорочку за старі машини, щоб купувати собі нові», – прокоментував прийняття закону народний депутат Леонід Даценко.

За словами парламентарія, цю несправедливість нарешті було виправлено.

«Думаю, що старими, «екологічно небезпечними» автомобілями українці і самі перестануть їздити тоді, коли матимуть достатній рівень доходів, щоб купувати нові і сучасні», – підкреслив Даценко.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Кум 29.03.2014 12:39
Найцікавіше, що Даценко неиголосував за відміну утилізаційного збору в цілому, лише в першому читанні. Організотори пікетування Ради щодо відміни цього збору назвали 10 депутатів БЮТ, серед них Даценко
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100