Полковника Юлія Мамчура (родом з Умані) пропонують зробити командувачем Національної гвардії України.

Про це йдеться у зверненні народного депутата В’ячеслава Кириленка на ім’я голови Верховної ради, в.о. президента України Олександра Турчинова, - повідомляє "Українська правда".

Фотокопію цього звернення він розмістив у своєму мікроблозі у Twitter.

Як відомо, 22 березня відбувся штурм авіабази у Бельбеку, на територію військової частини прорвалися представники "самооборони Криму". Ворота в частину були проламані за допомогою БТРа. Джерела стверджують, що під час штурму було чути постріли, в штурмі було задіяно не менше 6 одиниць БТР-80. Командира військової частини Мамчура викрали російські військові.


Пізніше стало відомо, що Юлій Мамчур заарештований і доставлений у військову в'язницю в Севастополі. Під вечір 26 березня Мамчура та інших командирів відправили на материк.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Уманский Еврей 29.03.2014 21:09
А почему он герой? Что он сделал героического во имя Украины? Единственное что он сделал так не перешёл на сторону России и всё. Но это уже должны считать как подвиг? Это не армия, а бордель
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Люби Боже правду 29.03.2014 11:06
Рожденный летать, ползать не может. Вроді патріотичний заклик , але це піар, з метою Україну розброїть, щоб авіації НЕ БУЛО. Якоби патріотичні гасла тільки для ворогів. Не потрібно ворогів.коли такі"патріоти" нищать УКраїну. УЖЕ Ж МОВУ "повернув" ЗНОВУ за своє, чим гірше тим краще ЙОМУ. В КРИМУ "патріота не бачили, який тільки любить кричать СЛАВА славку.Іноді потрібно мислити державно, а не по пацанські ГАНЬБА СЛАВКУ,За недержавний підхід.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100