Міжнародний марш миру й солідарності «Мир, Єдність, Істина, Свобода», ініційований буддійським учителем з Японії Терасавою Дзюнсеєм, проходить сьогодні через Черкаси.


Як вважають учасники акції, сьогодні Україна втілює в собі надію на майбутнє ненасильницького і справді демократичного світу, що й було продемонстровано Майданом.

– У марші беруть участь громадські активісти з України, Японії, Індії, Росії, Казахстану, Киргизстану, – розповів один із координаторів заходу донеччанин Сергій Коростельов. – У містах ми проводимо пішохідні марші, а між містами переїжджаємо. Розрахований захід на два тижні.


Марш миру розпочався сьогодні вранці в Києві. Із Черкас його учасники попрямують у міста Східної та Південної України, а завершать свою ходу 13 квітня на місці будівництва так званого Священного кургану миру в Луганській області.

– Ще вчора-позавчора ми всі відчували велику загрозу війни, – сказав Сергій. – Ми прагнемо показати бажання українців жити у мирі, а наші гості – солідарність із нашим народом.


У Черкасах на Соборній площі учасники маршу організували буддійське моління пам’яті Небесної Сотні, виконали піснеспіви різних народів, представники яких беруть участь у заході. Особливо яскраво і своєрідно прозвучав алтайський горловий спів у виконанні співачки з Росії Ірини Кензіної.

Дивіться також ВІДЕО.


реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Сергій з Кривалівки 31.03.2014 19:04
А з "Олеговичем" ці дивні персонажі нічим не пов'язані?... Хіба не він їх до Черкас запросив?....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Даша 31.03.2014 15:27
та такі часто по місту ходять))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 незнайка 31.03.2014 13:52
Не забудьте каневских девчат! У авторитетных людей фото на память осталось а вы мимо проехали
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100