1 квітня о 11.00 у конференц-залі торгово-промислової палати, що знаходиться за адресою: м. Черкаси, вул. Леніна, 105 відбудеться круглий стіл за участі прокурора Черкаської області Віктора Миколенка із суб’єктами підприємницької діяльності області на тему: «Взаємодія органів прокуратури із представниками бізнесу в рамках протидії корупції».

Відразу після круглого столу відбудеться прес-конференція прокурора області.

У заході взяти учать запрошуються представники бізнесу та засоби масової інформації.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Вася 01.04.2014 13:40
Бізнесменам (тим, які ще не знають) повідомлять банківський рахунок обласної прокуратури для благодійних внесків і розкажуть, де ще в прокуратурі треба ремонти доробити (те, що попередній прокурор Дем"яненко не встиг). М-да, це тільки в Україні могли додуматися в прокуратурі відкрити банківський рахунок для благодійних внесків - при тому, що зарплати в прокуратурі 5 тисяч - 40 тисяч гривень на місяць і в Державному бюджеті стаття видатків на прокуратуру - одна з найбільших. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 черкащанин 01.04.2014 13:00
После встречи, прокурор станит жить намного лучше, наверное пересядит с нового Volkswagen Touareg (цена которого на оф. сайте составляет 819 802,24 грн-это дизельный, на который он сразу сел после перехода в Киев) уже на Мерс 222))) Совсем неслабо, неплохо нахапал в Киеве, а говорит не мог смотреть на это все! Нужно чтобы автомайдан с самообороной поехал к Виктору на причал и посмотрел как он живет там, хотя оформлено не на него, а на подставных людей, хотя вся охрана знает на причале где его домик) Да и спросили на какие деньги он содержал семейного водителя, до момента возврата в прокуратуру, (которого забрал с прокуратуры области, по информации его зовут Павел), хотя я думаю он скажет "Это все жена, которая является Нотариусом" Хотя людей он сам к ней отправлял! Очень умно)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Цензор 31.03.2014 22:16
"Как живете, господа бизнесмены?" – пошутил Виктор Андреевич. "Хорошо живем" – пошутили бизнесмены. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Не пишите 31.03.2014 18:55
Не пишите письмо
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100