Переможець конкурсу на вивезення сміття із черкаських закладів охорони здоров’я та освіти надаватиме цим закладам сміттєві контейнери.

Про це під час сьогоднішньої наради з питань проведення тендерів у Черкасах, на яку були запрошені журналісти, заявив перший заступник міського голови Віктор Беззубенко.


- У договорах, які укладені на сьогоднішній день (хто бажає, може переконатися) по вивезенню сміття із закладів охорони здоров’я та освіти, передбачено, що надавач послуг має забезпечити контейнери, - заявив, відповідаючи на запитання кореспондента «Прочерку», пан Беззубенко.

Як повідомлялося раніше, у фірми (ПП Гончаренко), яка перемогла у цьогорічному конкурсі на вивезення сміття, відсутні власні бачки, через що частина закладів охорони здоров’я та освіти має проблеми з його збиранням.

Раніше Віктор Беззубенко в коментарі «Прочерку» казав, що «таку важливу деталь» як наявність бачків, у договорах не передбачив замовник. Перший заступник мера обіцяв розібратися в тому, хто в цьому винен, і тепер таки розібрався.

- Я особисто перевірив технічні умови, які подали розпорядники коштів, - заявив сьогодні пан Беззубенко. – Там є вимога забезпечити заклади бачками.

На уточнююче запитання кореспондента, чи означає це, що провина у невивезенні сміття лягає на виконавця робіт, Беззубенко підтвердив:

- Винен той, хто виконує. Він має виправити цю ситуацію, - наголосив Віктор Анатолійович.

Разом з тим, Беззубенко визнав й іншу проблему – з оплатою за вивезення сміття: як уже стало традицією, гроші затримує Держказначейство.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 громада 01.04.2014 18:30
Радуцький правий на 100 відсотків! Поки цей корупціонер в виконкомі - всі замовлення буде мати тільки Бортник, тобто Беззубенко....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Romasj 01.04.2014 04:39
Ніякий у нас перший заступник-ніякий!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100