Позафракційний депутат Інна Богословська в бесіді з LB.ua розповіла про формування парламентської коаліції і вплив на це Андрія Клюєва.

"Є група, якої там (у коаліції. - Ред.) і близько не мало бути - група Хомутинніка. Це катастрофа. Коли я їх побачила в списку, то відмовилася входити в коаліцію. Я попереджала: не можна допустити, щоб люди, які "пиляли" бюджет, ставали членами нової коаліції. І зараз, коли Хомутиннік завів свого керівника в податкову адміністрацію, хіба потрібні ще якісь докази? Хомутиннік безпосередньо представляє Арбузова, Клименка і "Сім'ю".

Але там же не тільки Хомутиннік. Там іще Антон "Тендерний Король" Яценко. Там що не прізвище - то "радість". Це продовження торгу! Усі ці хлопці - це "любі друзі" Клюєва. Говоримо "Клюєв", маємо на увазі "Медведчук". Клюєв продовжує перебувати в центрі переговорного процесу. Виходить, що людину, яка керувала розгоном Євромайдану в ніч проти 30 листопада, ніхто не чіпає, як і його бізнес. А Тимошенко продовжує гру з Путіним", - сказала Богословська.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Бисмарк 01.04.2014 16:42
Почитайте уважаемые блог Олега Соскина http://soskin.blogspot.com/ смелый и здравомыслящий человек.
А Инна Богословская толко начала прозревать ну и красавица лучше чуть позже чем никогда.
Самое важное что за шаг до катастрофы банда "ян-чан-и" ратировалась и место занял запасная "юля апазиция", поэтому факта революции еще непроизошло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Валерий 01.04.2014 14:04
Твою м..ь! Куда смотрит самооборона и правый сектор? Почему эти бесы досих пор разьежжают на своих джипах и продолжают воровать по своих старых схемах?какая люстрация! Всех в тюрьмы или на небо! Люди мы не за это воевали! Геть янукакських прихвостнив!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Алиса 01.04.2014 13:40
А для этого ликвидировали Сашу Белого, чтобы все это творить и не бояться. И Парубий с Луценко лягли под Тимошенко позор какой, и все риги повылазили Рыбак кричит заберите у людей оружия а то я ни спать ни ср4ть спокойно не могу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Нестор Іванович 01.04.2014 13:13
Нічого дивного, ще не так давно ті часи, коли Медведчук був одним із кращих друзів Юлі, а вона сама красненько дружила із Путлєром. Що їх об'єднувало? Очевидно, що спільні справи, плани на майбутнє. Особисто у мене немає підстав сподіватися, що Юлька змінилася на краще - все ті ж стогони і скімління за народ і дуля в кармані для цього народу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Визирь 01.04.2014 13:13
Инна Вы же видите что банда так и не поняла ничего, видимо общее количество людей пока еще массово не объеденились. Пока правый сектор будут подставлять то самооборона (смотри Луценко-Тимошенко-Клюев-Медведчук-Кремль) будет использована в темную и раскол на лицо. А как говорит иудейская вера - разделяй и властвуй... Подлая кужель пишет что правый сектор это Кремль вот Вы сказали что она "прости(здесь или тут)ка" и Ваши слова подтвердились и вообще последнее время подтверждаются, скажите что то хорошее, например что наш народ объединится и выкурит эту чесотку с тела Украины
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100