Резонансні розслідування неправомірних дій правоохоронців тривалий час затягувалися. Про це повідомив сьогодні прокурор Черкаської області Віктор Миколенко під час зустрічі з підприємцями та журналістами.

На запитання кореспондента «Прочерку», чи достатньо людей залучено для розслідування справ щодо незаконного затримання і арешту невинних людей під час штурмів облдержадміністрації, побиття людей у період Революції Гідності та інших резонансних справ, прокурор області відповів, що людей достатньо, але проблема не в цьому.

- Проблема в тому, що розслідування цих справ тривалий час проводили або люди, причетні до цих злочинів, або особи, які бездіяли, - сказав Віктор Миколенко.

Він також наголосив, що належним чином розслідування ведеться лише трохи більше тижня, від часу його призначення прокурором області. За цей період підозру вже оголошено дев’ятьом працівникам міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #5 Василь Миколенко 01.04.2014 22:09
Один з резонансних злочинів приховує і кришує прокуратура області, де працював і нині працює пан Миколенко.
Мова йде про кричущий факт викрадання офіцерами міліції на замовлення банку в Черкасах пенсіонера та його катування до втрати свідомості ще у 2012 році.
В результаті катування ця людина стала інвалідом 2 групи.
Про це було в письмовій формі злоблена заява в обласну прокуратуру, але, як кажуть, віз і нині там...
То хто ви, пане прокурор, захисник конституційних прав і свобод громадян і держави, чи черговий чиновник, який замилює очі такими круглими столами???
Черкащани чекають відповіді...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Тоня 01.04.2014 15:49
Колишні працівники прокуратури розказують, що в місцевій прокуратурі з 2008 році 80% кримінальних справ - замовні. Особливо прокуратура почала шити білими нитками замовні кримінальні справи, коли до керівництва прокуратури м. Черкаси входили Заплотинський Юрій - колишній перший заступник прокурора Черкас (з 2013 року - прокурор в прокуратурі Черкаського району, яку очолює син нардепа Олійника) та Пасічна Юлія - колишня заступниця прокурора Черкас (з 2013 року - начальник відділу прокуратури області) та похресниця екс-прокурора області Лісового. Ганьба злочинцям в погонах. ЛЮСТРАЦІЯ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Віктор 01.04.2014 14:54
Шановний прокуроре області, Ваше відомство досі ганьблять: замовні кримінальні справи, які роками розглядаються судами, та прокурори міста Черкаси та Черкаської області, які вимагають від суддей постановлення завідомо неправосудних рішень та підтримують ці рішення! Скільки ще Ваше відомство буде займатися замовними та сфальшованими кримінальними справами і підтримувати політично вмотивані обвинувачення в судах, вимагаючи обвинувальних вироків? В місцевій прокуратурі є ціле організоване злочинне угрупування, яке займається замовними кримінальними справа, і наврядчи вони це роблять безкоштовно! Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 007 01.04.2014 14:45
Тобто прокурори були причетні до цих дій? Тоді чого притягують міліцію, а не причетних прокурорів? :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100