реклама Делікат

Призначений нещодавно прокурор області Віктор Миколенко вважає громадські організації, які брали участь у Революції Гідності, такими, що можуть надати суттєву допомогу в подоланні корупції.

Про це він наголосив під час вчорашньої зустрічі з підприємцями та журналістами.


На переконання Миколенка, зараз діяльність громадських формувань повністю введено в законне русло.

- На Черкащині зараз немає людей у масках, немає людей озброєних, - наголосив Віктор Миколенко. – Є громадські формування, які патрулюють місто разом з ДАІ, працівниками патрульно-постової служби УМВС України в області, спільно забезпечуючи громадський порядок. У нас безпека громадян є повна. З іншого боку, ми будуємо громадянське суспільство, і громадський контроль за державними органами повинен бути. Який би не був рішучий і порядний прокурор, він сам не зламає систему, тому що корупція у нас уже на такому рівні, що проблеми виникають навіть коли треба повести дитину в садочок або полікувати. Починати треба з цього, з подолання корупції. Зі свого боку я обіцяю безпощадно з нею боротися.

Як зазначив керівник обласної самооборони Геннадій Шевченко, який брав участь у зустрічі Миколенка з підприємцями, наразі між Самообороною, Правим сектором, Автомайданом і правоохоронцями на Черкащині встановилися партнерські стосунки.

Нагадаємо, цю саму думку нещодавно розвивав під час зустрічі з журналістами і начальник УМВС України в області Владислав Пустовар.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 varvar 02.04.2014 13:18
Ага, усі вони білі й пухнасті, по судам з моквинками ходять системи АК
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Дід Трохим 02.04.2014 11:51
Дик ясно, одна банда:)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100