реклама Делікат

 Черга перевіряльників часто-густо стоїть до кабінету голови правління ПАТ «Черкаський шовковий комбінат» Ніли Мицик.



- Працюючих підприємств зовсім небагато. Я як голова правління тільки працюю з перевіряючими і займаюся результатами перевірок, - заявила Ніла Петрівна. - Перевіряючі ходять як підприємство як на роботу. Буває, що стоїть черга – один перевіряючий знаходиться в кабінеті, а другий стоїть і чекає, коли я звільнюся. Коли задаєш запитання, чому вони так часто ходять, відповідають, мовляв «а куди ж ходити?». Тобто, якщо підприємство працює, то треба з нього витягти всі соки. Я не можу затвердити рисунки тканин, погодити якісь виробничі питання, тому що мушу працювати з перевіряючими і захищати комбінат.

Натомість, як зазначила Ніла Мицик, «ЧШК» працює досить успішно. На підприємстві зайнято 600 осіб, за минулий рік підприємство сплатило до бюджету 21,5 млн. грн.

- Ми випускаємо тканини, в тому числі камуфльовані, - розповіла Ніла Петрівна. - Тобто, ми забезпечуємо всі силові структури тканинами. На сьогоднішній день це підрозділи Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ та інші. Учора, переглядаючи новини, я придивилася до камуфляжу, в якому був виконувач обов’язків Президента (Олександр Турчинов, - ред.) – це був наш камуфляж!

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Незадоволений 12.04.2016 08:55
Провіряючі знають куди ходити, адже якщо на підприємстві "дурдом" то будуть і скарги.
Якби не деякі стримуючі фактори і сам би подав скаргу: Експорт на росію, робочі вихідні, суворий контроль працюючих гірше ніж на зоні. І це ще неповний список. такщо нехай провіряють і частіше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Loki 02.04.2014 11:27
"Учора, переглядаючи новини, я придивилася до камуфляжу, в якому був виконувач обов’язків Президента (Олександр Турчинов, - ред.) – це був наш камуфляж!" Шо ж то за камуфляж в якому камуфлёвного можно не тільки побачить, а навіть і до самого камуфляжу придивиться? Шапка Чорномора - оце камуфляж! "А и.о. в его 40 лет Какая шапка не пристанет!" © ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 цікаво 02.04.2014 11:27
дарницький шовковий комбінат успішно роздерибанили, галузь угробили, тканину возимо з китаю-турції.черкаські спецтканини - то наша гордість впродовж десятиліть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Знаючий 02.04.2014 10:51
А ми думали, що Турчинова вдягає Бріоні і Зіллі ;)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Дід Трохим 02.04.2014 09:04
Дик всьо логічно: підприємств в рази зменшилось, перевіряльників в рази збільшилось. Нада ж людям десь на хліб зароблять :(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100