Черкаський боксер Мішико Беселія вийде на один ринг разом із В’ячеславом Узелковим, Зауром Байсангуровим та Гвідо Пітто на черговому вечорі боксу, пише "Черкаський спорт".



Черкаський боксер Мішико Беселія активно готується до чергового бою. Свій шостий поєдинок черкасець проведе проти боксера з Білорусії Євгена Круглика. На ринзі представник Черкащини проведе шість раундів по три хвилини кожен. Організатори вечору розгорнули масштабну піар-кампанію майбутнього вечора боксу та обіцяють глядачам видовищні поєдинки. Сам Мішико Беселія прогнозувати результати бою не береться. Нині черкаський «залізний кулак» продовжує активно тренуватися. Говорить: налаштовується лише на позитивний результат та докладе максимум зусиль аби здобути перемогу.

«До цього поєдинку я готуюся з січня. На ринг мав вийти ще 15 березня але, через критичний стан у країні, бій перенесли. Відчувається фізична втома. Але переконаний, що до 12 квітня я зможу зібратися і показати себе якнайкраще», – говорить Мішико Беселія, боксер.

Вечір боксу відбудеться 12 квітня у ТРЦ «ТЕРМІНАЛ» у Броварах. Підтримати Мішико Беселія мають змогу всі бажаючі. За детальною інформацією стосовно виїзду можна звертатися до представника черкаського "залізного кулака" Толі Беселія. Нагадаємо, Мішико Беселія – перший за останні 15-ть років боксер, який відстоює честь Черкащини на професійному ринзі. Востаннє Черкаси на всеукраїнській арені були представлені ще в 90-их роках. Досі Мішико Беселія не програв жодного поєдинку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100