1 квітня до чергової частини Смілянського МВ УМВС України в Черкаській області надійшло повідомлення про те, що по вулиці Свердлова навпроти будинку № 178, водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на жінку, яка переходила проїзну частину в забороненому місці і втік.

На місце події одразу виїхали працівники Державтоінспекції.

Під час спілкування зі свідками було з’ясовано приблизну марку машини та пару цифр номеру, що належить цій автівці. Для того, щоб встановити точну марку автомобіля, який підозрювався у скоєнні даного ДТП та власника машини, багато часу не знадобилося. Але чоловік в свою чергу повідомив, що свій «ВАЗ-21063» він продав і назвав прізвище та адресу хлопця, який в даний час володіє автомобілем. Завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам, парубка було знайдено за годину. 31-річний чоловік не очікував такого повороту подій тож і розповів, як все було.

В цей день, близько 17 години, перебуваючи на підпитку чоловік сів за кермо «ВАЗу» і як «справжній» водій поїхав кататися рідним містом. Але рухаючись по дорозі горе-водій не помітив як літня жінка переходила проїзну частину в результаті чого збив її. Переляканий чоловік навіть не замислився над тим щоб зупинитися та надати допомогу. Перша думка, яка промайнула в його голові : «де сховати машину?». Відповідь з‘явилася одразу. Проїжджаючи повз СТО, він помітив стоянку для транспортних засобів, там і залишив «ріднесеньку», а додому, вже пішов пішки. Чому так вчинив пояснити не зміг. Машину врятував, а жінку ні.

97-річна жінка з численними травмами була доставлена до міської лікарні, але на жаль, через кілька годин вона померла.

Зі стоянки СТО машину доставили на майданчик тимчасового утримання. Справу вирішить суд, інформує прес-служба ДАІ області.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Петро 04.04.2014 08:38
І шо? мужику готувати б...и - відділ ДТП слідчого управління уже чекає
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100