Народний депутат Антон Яценко заперечує своє призначення керівником Укртрансгазу. Про те, що Антона Володимировича нова влада призначила на цю посаду, заявив нардеп Анатолій Гриценко. Зокрема, на прес-конференції у Львові він заявив, що коли нова влада призначила Антона Яценка керівником Укртрансгазу, то він зрозумів, що із цією владою працювати не зможе, пише «Дивись.інфо».

– Я не проти, але ніколи до енергетики ніякого відношення не мав. Я економіст, юрист. Може він мене з кимось переплутав, або то мій однофамілець, я не знаю, – коментує «Прочерку» Антон Яценко. – Анатолій Степанович – людина епатажна, може, він щось наплутав. Ніяких призначень не відбувалося і не відбудеться, я думаю.

За словами Антона Яценка, зараз він працює на своєму окрузі в тому ж ритмі, що й раніше. Особисто проти себе тиску з боку нової влади не відчуває.

– Я не відчуваю тиску, але деякі процеси, які я бачу, викликають тривогу. Це, зокрема, непродумані законодавчі ініціативи. Але думаю, що цей етап пройде, і ситуація в країні налагодиться.

Нагадаємо, що Антон Яценко – народний-депутат від мажоритарного виборчого округу № 200 з центром у м. Умань. У парламенті входив до фракції Партії регіонів та був членом політради ПР, але вийшов із партії після падіння режиму Януковича.

Довідка:

ПАТ «Укртрансгаз» – оператор всієї газотранспортної системи України, що займається транспортуванням, зберіганням, транзитом, постачанням природного газу. Компанію створено на виконання постанови Кабміну в 1998 році.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Василь 04.04.2014 14:07
"Мокрий бандит" відхрещується від "мокрих" справ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 незнайка 04.04.2014 12:18
Всего раньше хватало утверждать госбюджет страны в ВРУ с планово-убыточным НАК Нафтогаз сОВЕСТЬ НЕ МУЧИЛА? И образования выстачало Пидрахуй Олийнык правильно задранные вверх рученки подсчитывал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100