У п’ятницю, 4 квітня,  з 15.30 до 18.00 буде перекрито рух транспортних засобів бульваром Шевченка між вул. Байди Вишневецького та вул. Лазарєва. Відповідне рішення було прийняте на останньому засіданні виконавчого комітету Черкаської міської ради.

Обмеження руху викликане проведенням урочистої зустрічі екіпажу морського тральщика «Черкаси на Соборній площі Черкас.

Нагадуємо, що захід відбудеться сьогодні о 16-тій годині. Тож жителі  Черкас та гості міста мають гарну нагоду зустрітись та поспілкуватися з екіпажем морського тральщика "Черкаси".

ДЛЯ ДОВІДКИ:

Тральщик «Черкаси» – єдине судно Військово-Морських Сил України, яке до останнього штурму залишалось під українським прапором. Всі  мешканці Черкас уважно стежили за  героїчним  протистоянням екіпажу тральщика   російським  окупантам у Криму.

Напередодні за дорученням сесії міської ради Віктор Білоусов звернувся до в.о. Міністра оборони України  М. В. Коваля з проханням нагородити екіпаж тральщика позачерговими військовими званнями.

Учора, на сесії міської ради,  депутати ухвалили відповідне рішення про нагородження командира тральщика, капітана  3 рангу Юрiя  Федаша  почесним знаком  «За заслуги перед містом Черкаси II ступеню»

Про це інформує прес-служба МВК.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Не купуй російське 04.04.2014 16:15
цікаво що вони придумали,невже знову виття хору і хороводи з караваєм,брррр жах.По креативніше можна щось,не осоромте місто,2014 на дворі..Чекаємо стріма..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 01 04.04.2014 15:52
За які подвиги? Що його взяли останнім? Так кому були потрібні диряві ночви? Хоч би для прилічія хоч один раз вгору бабахнули. А вулиці перекриваємо - ідемо по слідах старої влади????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Loki 04.04.2014 14:17
Не найду в довідці ніякої інформації, чи був екіпаж тральщика учасником майдану в ніч з 21 листопада на 20 лютого. А зараз для міської ради це головне! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100