Цього тижня на посаді начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області розпочав свою роботу Андрій Мартинюк. Новому керівнику 34 роки. Він уродженець міста Черкаси, останні три роки працював на Одещині. Нагадаємо, з 27 травня Службу автомобільних доріг у Черкаській області очолював луганчанин Сергій Болтов.

У дорожній галузі кадрова ротація. 17 березня призначили нового начальника Укравтодору Олександра Маліна. Нині в більшості регіонів у Службах автодоріг працюють нові керівники. Проблеми черкаських доріг відтепер вирішуватиме Андрій Борисович Мартинюк. Він народився в Черкасах 1980 року. У ЧДТУ закінчив два факультети за спеціальностями «керівник проектів та програм» та «фінанси та кредит».

Останні три роки працював заступником начальника з економічних питань у Службі автомобільних доріг у Одеській області, до цього два роки очолював одну з філій «Одеського облавтодору». Одружений, виховує доньку.

– Найперше, що необхідно зробити, так це вибудувати спільну роботу з структурами, які відповідають за якість доріг – це обласні управління ДАІ та Укртрансінспекції, - зазначає начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Андрій Мартинюк.– Адже сьогодні через недосконале законодавство виходить так, що експлуатують і будують шляхи дорожники, а контролюють дотримання правил експлуатації інші відомства. Для цього необхідні зміни на законодавчому рівні. Поки цього не сталося, наша головна задача – не допустити подальшої руйнації тієї мережі автомобільних доріг, яка існує.

Серед пріоритетних напрямків роботи новий керманич називає також збереження кадрів та виховання нового покоління дорожників із досвідом роботи за новими технологіями.

Про це інформує прес-служба Служби автомобільних доріг в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #16 татьяна 13.10.2014 15:34
всем бы так учиться и работать.побольше таких ответственных грамотных добросовестных и порядочных людей тогда в стране был бы порядок!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #15 Игорь 07.04.2014 13:10
Хорошая статья, но историю восхождения нужно писать полностью:) почему не написано что он сидел больше года. Как раз перед тем как стать начальником филиала в одессе.?Хороший чесный человек, отсидел, и через 3 года стал начальником автодора.. круто. Да видно майдан прошел не напрасно. Новый губернатор Ткаченко бывший наш начальник обласной налоговой (его заслуги описывать не нужно), теперь еще этот тоже "чесный человек". Охр***нь четкий майдан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #14 zina 07.04.2014 09:27
шкода, що за цими переляканими світлими оченятами, ховається гнила душа. Про яку порядність мова????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #13 angel 07.04.2014 09:17
Куди дивиться Народна рада? Чому мовчать? Такі призначення нічого доброго не принесуть. Це .... при регіоналах дуже добре почувало себе в Одесі, а тепер приїхав сюди покерувати. Невже у нас немає нормальних довідчених фахівців? Ганьба новій владі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 Loki 06.04.2014 22:17
Цитую Вербенко Ігор:
... Революція даром не пройшла! ...!
)Золотые слова! Фсё имеет свою цену!))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #11 Kseniya 05.04.2014 22:23
На Украине мало чиновников, которые продвигаются не за счёт родственников, а благодаря своему интелекту и трудолюбию. Но всё таки они есть. И Андрей этому прекрасный пример. Я уверена, что он сделает всё возможное для улучшения Черкасских дорог. Хотя при нынешней экономической обстановке ето будет не просто. Удачи ему в этом нелёгком деле!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 Вербенко Ігор 05.04.2014 18:22
Андрій нормальний та порядний хлопець. Я з ним навчався. Він з простої сім'ї, але вчився дуже добре. Його за високі оцінки навіть забрали в Англію на навчання на 2 чи 3 роки. Але про це в статті нічого нема. Я дійсно вражен. Молодець Андрій. Революція даром не пройшла! Слава Україні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 стабилизец 05.04.2014 09:57
Енто чьим же надо быть родичем, чтобы с таким образованием да сразу в начальнеги да еще и в Одессу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Vox populi vox Dei 05.04.2014 01:05
НОВИЙ ОЧІЛЬНИК ПОВИНЕН ДОТРИМУВАТИСЬ ЛИШЕ ОДНОГО ПРИНЦИПУ -ДОРОГИ ПОВИНЕН РЕМОНТУВАТИ ЛИШЕ ТОЙ, ХТО МАЄ ДОСВІД, ТЕХНІКУ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИКОНАННЯ РОБІТ! І, БАЖАНО, МІСЦЕВИЙ! В ОБЛАСТІ ІСНУЄ ДЕКІЛЬКА ФІРМ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ, ЯКІ ЗМОЖУТЬ ЦЕ ЗРОБИТИ! І ТОДІ, НАСТУПНИМ ПИТАННЯМ, ПОСТАНЕ ПИТАННЯ ЯКОСТІ... А ТУТ Є ЛИШЕ ОДНА, НУ,МАКСИМУМ, ДВІ ОРГАНІЗАЦІЇ! ЇМ І ЗЕЛЕНУ ДОРОГУ! КРИТЕРІЇ МАЮТЬ БУТИ ЛИШЕ ТАКІ - ЯКІСТЬ, ПРОФЕСІОНАЛІЗМ ТА СУМЛІННІСТЬ У ВИКОНАННІ РОБІТ! БЕЗ НАЛЕЖНОГО ТЕХНІЧНОГО ОСНАЩЕННЯ, БЕЗ ДОСВІДУ,БЕЗ НАВИЧКІВ ПІДРЯДНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ - НЕ БУДЕ ДОРІГ НА ЧЕРКАЩИНІ! ПРАГМАТИЧНИЙ, НЕ ЗААНГАЖОВАНИЙ ПІДХІД ДО ВИКОНАВЦІВ РОБІТ - ОСЬ ЗАПОРУКА ТОГО, ЩО ЧЕРКАСЬКІ ДОРОГИ СТАНУТЬ- ДОРОГАМИ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #7 бездоріжжя 04.04.2014 17:59
Фінанси і кредит - чисто "дорожня" професія, тут треба "правильно" розпоряджатися достатньо великими грошима. Невже немає в області порядного дорожника, мабуть такі владі не підходять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100