На сайті інтернет-видання «Прочерк» розміщена стаття за назвою «Три роки пенсійний фонд відмовляв у призначенні пенсії по втраті годувальника, - прокуратура», де викладається факт неправомірних дій посадових осіб Пенсійного фонду. Проте Управління Пенсійного фонду України в Золотоніському районі заперечує думку автора статті щодо відмови у призначенні пенсії по втраті годувальника.

«За результатами прокурорської перевірки дійсно внесено позовну заяву до адміністративного суду про визнання протиправною бездіяльності управління ПФУ в Золотоніському районі та зобов’язання призначити пенсію у зв’язку з втратою годувальника. Проте, зазначений факт є лише суб’єктивною думкою окремого працівника прокуратури, а не встановленим судовим рішенням фактом.

Слід зазначити, що працівники управління працюють відповідно вимог та з обов’язковим дотриманням положень чинного законодавства, в порядку, передбаченому спеціальними нормами права щодо порядку переходу з одного виду пенсійних виплат на інший. Враховуючи, що висновки щодо правомірності чи протиправності дій управління мають бути зроблені виключно судом (до речі, попереднє засідання суду першої інстанції має відбутися лише 14.04.2014), жодних підстав для твердження щодо незаконності дій управління немає.

Більше того, це прямо суперечить ст. 124 Конституції України, якою проголошено, що правосуддя в Україні здійснюється виключно судами, а привласнення цих функцій іншими органами, в тім числі органами прокуратури чи її посадовими особами, не допускається», інформують в золотоніському Пенсійному фонді.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #6 людина 10.04.2014 22:29
треба все начальство ПФУ люструвати...це змінить на краще життя пенсіонерів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 активіст 10.04.2014 09:57
нел..ди!!! порушили права інваліда та ще заперечують!!! таким люстрацію необхідно проводити в першу чергу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 справедливість 09.04.2014 11:45
от ...... вони ще й заперечують щось
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 ні брехні 09.04.2014 11:45
Цитую громадянин:
це не спростування, а виправдовування ! бояться людського осуду

це точно! краще б про людей подумали, а не вдавались в полеміку та трактування юридичних термінів. Будемо вимагати пояснень після рішення суду з боку працівників пенсійного фонду!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 громадянин 07.04.2014 18:28
це не спростування, а виправдовування ! бояться людського осуду
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Туби дубину 04.04.2014 21:06
Молодцы пенсионный фонд!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100