ultr  Під час півфінального матчу розіграшу Кубка України між черкаським "Славутичем" та донецьким "Шахтарем" футбольні фанати обох клубів сидітимуть поруч. Про це на прес-конференції повідомив Генеральний директор ФК "Славутич" Володимир Лашкул, інформує «Газета по-українськи».

"Ми виділили 498 місць для уболівальників із Донецька. Наскільки мені відомо ультрас обох команд уже зараз домовилися про спільне уболівання на фанатській трибуні. Тому потреби в якихось надзвичайних заходах безпеки на фанатських секторах немає".

Уже зараз у місті спостерігається підвищений ажіотаж. Кількість бажаючих суттєво перевищує 10 тисяч – саме стільки вміщає черкаський стадіон.

"На відміну від матчу з тернопільською "Нивою" у чвертьфіналі, цього разу на трибуни не потраплять ті, у кого немає квитків із вказаним місцем. Про це потурбується приватна служба безпеки. Решта зможе подивитися гру у фан-зонах, розташованих біля стадіону та в центрі Черкас. Такі фан-зони уперше працюватимуть в нашому місті. Ми зробимо спеціальний тунель, з якого гравці виходитимуть на поле. Найближчим часом на полі встановимо нові ворота. Чвертьфінальний матч із "Нивою" вказав нам на слабкі місця в організації. Тепер ми постараємося уникнути помилок", - зазначає Лашкул.

Чиновник відкидає версію про зрежисоване жеребкування півфіналу.

"На процедурі жеребкування був наш працівник і він не помітив якихось маніпуляцій. Щодо самої гри, то нашим гравцям доведеться чимало покрутити шиями в матчі з чемпіоном, бо швидкості в Прем'єр-лізі на порядок вищі ніж у другій лізі, де ми виступаємо. Чи буде в нас підсилення? Можу точно запевнити, що Фернандіньо до гри з "Шахтарем" ми не підпишемо", - каже він.

Півфінал Кубка між "Славутичем" і "Шахтарем" заплановано на 7 травня. Вартість квитків – 30, 50, 70 гривень. Власники абонементів матимуть першочергове право на придбання квитка. Колективні заявки черкаським клубом не розглядатимуться.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100