реклама

реклама

У селищі Чорнобай 5 квітня місцевий осередок молодіжної громадської організації «Сокіл» за підтримки Всеукраїнського об'єднання «Свобода» провів соціологічне опитування.

Чорнобаївці висловили свою думку щодо перейменування вулиць, які носять імена діячів і посібників радянського режиму.

Ініціювали обговорення цієї теми голова місцевої районної організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Володимир Піка та координатор «Сокола» Сергій Піка. Опитування тривало 5 годин. Протягом цього часу було опитано близько 150 мешканців селища, інформують у прес-службі партії.

Як з'ясувалося, найбільше незадоволення місцевої громади викликає назва головної вулиці селища – «Леніна». За результатами опитувань, близько 65% чорнобайців проголосували за перейменування центральної вулиці, причому третина підтримала назву – «Небесної сотні». 59% підтримали ініціативу перейменувати усі вулиці міста, названі на честь представників радянської влади.

Разом із тим, люди розуміють, що, окрім моральної сторони проблеми, в питанні зміни назв вулиць є й матеріальна, адже, в разі потреби, людям доведеться переоформлювати права власності своїм коштом.

– Опитування ми проводили, щоб дізнатися реальну думку жителів Чорнобая, адже територіальна громада має право вирішувати, як називати вулиці в місті та які пам'ятники встановлювати. Ми повинні враховувати думку кожного, мати реальну інформацію від різних верств населення. Громада позитивно оцінила такий захід, дехто тепер закликає нас визначити, який саме пам'ятний знак потрібно встановити на місці демонтованого пам'ятника Леніну. Опитування щодо цього буде проведено незабаром, – наголосила співорганізаторка акції націоналістка Діана Рябошлик.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 гость 29.04.2014 21:50
Поздравляю,90-е года снова у нас. Братки добро пожаловать! Радуйтесь черкащане!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 tfvf 08.04.2014 13:00
...... . А де люди візьмуть гроші (чи може він їм дасть)на переоформлення документів, різних справок, за рахунок громади буде проводитись перейменування і заміна всх документів? Хто це буде робити за пенсіонерів, що не можуть самотійно ходити, чи вистояти в чергах?. Цей .......... хоче на крові загидлих до влади дірватись. І йому байдуже, що людям вже навіть на ліки не вистачає не говорячи про інше. А сімям загиблих твої перейменування , як "рибі зонтик". Краще (а ти бізнесмен)надай їм якусь матеріальну допомогу, а не піарся на горі людей, пролитій крові .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 земляк 08.04.2014 08:00
Не знаю як рахували і кого питали. Але більшість людей проти. Це нашаісторія, наше минуле.Нехай ті, що голосували збудують нову вулицю або хоч будинок і називають його, як захочуть.Ато через таких голосівників, у яких тільки їхнє бачення або ніяке скоро України не буде. Навчіться чути інших!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 піка 08.04.2014 00:53
я поки торгував, ще й екзит-пол провів!! класно заробив бабулетів і тіпа від партії роботу провів .....за що теж заплатять!!!!!! !!!!!!класно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Безпартійна 07.04.2014 23:57
Ну, звісно, новітніх "революціонерів" не може задовольняти вулиця, названа іменем справжнього ідеолога революції.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Чесний 07.04.2014 23:09
Ну, народ... Це абсолютно несерйозно. Які могли б бути результати, коли його проводить Свобода? Нічого дивного.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100