реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко збирається звернутися до уряду з пропозиціями уникнути підвищення цін на продукти харчування.

На його думку, нинішнє підвищення цін на паливно-мастильні матеріали, засоби захисту рослин та, власне, насіння зернових вплине на кінцеву вартість продуктів, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

– Посівна в області відбувається у звичному режимі, – зазначив Юрій Олегович. – Утім, наші аграрії потребують фінансової допомоги, оскільки наразі створено ажіотаж навколо цін на паливно-мастильні матеріали, засоби захисту рослин та посівний матеріал. У цілому це все впливає на собівартість продукції. Зараз ми вийшли з ініціативою на Міністерство аграрної політики та продовольства України для того, щоб на рівні держави віднайшли механізм компенсації кредитів підприємцям-аграріям. Це дасть можливість максимально збільшити оборотний капітал на таких підприємствах.

Окрім того, Юрій Ткаченко вийшов з ініціативою звернення до нафтотрейдових компаній області, аби останні врегулювали ціни на свою продукцію.

– Якщо і відбувається підвищення цін на паливо, то воно має бути адекватним і обґрунтованим, а не на 20-30 відсотків. Безумовно, вирішувати питання врегулювання цін можна тільки на рівні держави, – сказав керівник ОДА. – Однак і на місцях в межах своїх повноважень ми маємо максимально підтримувати і лобіювати це питання для того, щоб на нього звернули увагу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #4 Алена 08.04.2014 17:30
Понимаю, что не совсем по теме, но не могу смолчать. Тарифы на тепло нам были посчитаны, когда цена на газ стала более 500 долларов. В январе, когда цена на газ упала до 275 долларов, нам тарифы не пересчитывались . Спрашивается, почему поднимают тарифы на газ и тепло для населения, мотивируя повышением цены на газ, если эта самая цена так и осталась чуть больше 500 долларов??? Почему мы должны почти в 2 раза больше платить за газ? И ещё спрашивается, если з/п и пенсии остаются неизменными, за какие шиши придётся оплачивать эту "раздутую" коммуналку? И ещё. Новая власть подняла цены на лекарства. Они хотят поскорее избавиться от балласта - пенсионеров? Не за что лечиться - помирай?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 шо 08.04.2014 17:28
А слабо дать пример - путем снижения цен в сети магазинов М...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 стабилизец 08.04.2014 12:28
Сказки для х...ов. В потребительском продукте валютная составляющая - десятые доли процента. Для аборигенов же, что овощ, что доллар, - все капуста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Кропивун 08.04.2014 11:23
Реальні кроки.Молодець,нам відразу полєгчало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100