реклама

реклама

Міська влада вирішила цьогоріч максимально залучити до обговорення проекту відзначення Дня народження Черкас громадські організації та рухи, політичні партії, а також всіх небайдужих громадян міста.

Як інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому, за сьогоднішніх умов складної соціально-політичної ситуації та економії бюджетних коштів вкрай важливо, щоб заходи, які плануються, відповідали потребам та бажанням мешканців міста.

Перший круглий стіл за участю громади з обговорення проекту відзначення Дня міста відбудеться сьогодні о 15.00 в приміщенні міського Будинку культури імені Івана Кулика (вул. Благовісна, 170)

Всі цікаві проекти, ідеї та пропозиції можна надсилати вже сьогодні на електронну адресу відділу організаційної роботи та інформаційного  забезпечення департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду і надавати за телефонами 36-01-92 та 45-35-50.

Черкаси святкуватимуть свою 728-у річницю від дня заснування 7-8 червня 2014 року.


реклама

Коментарі  

 
+6 #3 стабилизец 08.04.2014 13:36
Запланированные деньги - какому нить больному ребенку или на покупку медоборудования . А черкащане сами себя развлекут, шутка ли 2 выборов, это как минимум 2 х 100 гр :lol: н.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Рудый Панько 08.04.2014 12:49
Борстч из хвостофф. Бодиарт из деффчат. Клупника из клупники. Многа пива на халяву. Фанарики из Радика. Рисунки на асфальте "Нет войне" и "Вернем Крым ф з..". Концерт готовых петь за 200 грн пид орудою Мыхайла Поплавского. Публичное сжигание чучила Олийныка на площади как апогей. Фсе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Правий 08.04.2014 12:00
НУ і скажіть дудь-ласка, хто придумав проводити круглий стіл з даного питання о 15:00, коли в більшості людей робота? Щоб прийшли лише студенти 1 зміни? Цікавий формат проведення - щоб було багато, та не мали що сказати.. Краще електронне опитування проведіть, створіть офіційну сторінку в соц.мережі, запропонуйте перелік заходів та голосування по ним. Ті, котрі наберуть більшість - проводьте. А ці ваші круглі столи - це все пережиток минулого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100