Зміні на краще варто очікувати 22863 фізичним особам – підприємцям м. Черкаси, які на сьогодні є  платниками ЄСВ. Про це повідомив перший заступник начальника ДПІ у м. Черкасах Дмитро Таран.

З ініціативою уніфікувати звітності зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування щодо фізичних осіб – підприємців виступило Міністерство доходів і зборів України. Таке спрощення, насамперед, відбудеться шляхом об’єднання декількох додатків звіту в одну таблицю. Так, таблиці 1, 2, 3 Додатку 5 до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, будуть об’єднані в одну.

«Запропоноване об’єднання трьох таблиць в одну посприяє спрощенню умов ведення бізнесу та підвищить ефективність реалізації податкової реформи», – наголосив Дмитро Таран.

Із розробленим проектом макету об’єднаної звітності можна ознайомитись на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі «Діяльність» (Діяльність>Взаємодія з громадськістю>Консультації з громадськістю >Громадське обговорення).

Також кожен має змогу висловити свою думку щодо такого спрощення звітності, взявши участь в опитуванні у розділі «Опитування», розміщеному на головній сторінці порталу.

«За І квартал ц.р. фізичними особами – підприємцями було сплачено 12,8 млн грн єдиного соціального внеску», – зазначив Дмитро Таран.

Про це інформує прес-служба ДПІ у м. Черкасах.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Ле Бурже 15.04.2014 13:29
Когда уже вместо измениний форм отчетности будут реальные реформы :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Ле Бурже 15.04.2014 13:27
И главное бланки нового образца поступят за один день до окончания подачи отчета по ЕСВ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 незнайка 15.04.2014 08:06
Какой курс гривня-доллар там на завтра ГОТУЮТЬ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100