реклама

реклама

За останні роки парки у Черкасах ожили. Фото з блогу Олександра Радуцького

За останні роки парки у Черкасах ожили. Фото з блогу Олександра Радуцького

5 тис. підписів, зібраних на підтримку КП «Дирекція парків» громадським рухом «Черкаським паркам бути», до кінця тижня направлять Президенту України Віктору Януковичу, Міністру Внутрішніх справ та губернатору області Сергію Тулубу. Збір підписів тривав майже три тижні у чотирьох парках міста.

 Як розповіла волонтер громадського руху Олександра Чубенко, більшість людей з розумінням ставилися до збору підписів.

За її словами, взятися за збір підписів у підтримку КП «Дирекції парків» примусила ситуація, що розгорнулася довкола комунального підприємства. За словами працівників підприємства, за останні кілька місяців масово проводилися перевірки правоохоронними та контролюючими органами. Лише за п’ять місяців поточного року підприємство 12 разів перевіряли СБУ, УБОЗ, КРУ та інші.

Остання перевірка була здійснена обласним КРУ. Основний висновок: діяльність «КП «Дирекція парків» є неефективною. Комунальне підприємство звернулося до суду, де опротестувало дії обласного КРУ.

– У мене складається враження, що висновки КРУ необхідні були заради того, щоб «розтризвонити» про це у ЗМІ і ввести людей в оману. А ми йдемо юридичним шляхом, – зазначив директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький.

За його словами, 26 липня Окружний адміністративний суд Черкаської області задовольнив позов КП «Дирекції парків» про визнання дій КРУ в Черкаській області недійсними.

Джерело: прес-служба черкаського міськвиконкому


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100