Працівники Старобабанівської виправної колонії управління ДПтС України в Черкаській області (№92) під час догляду громадянки Л., яка заходила на тривале побачення до засудженого чоловіка Л., виявили та вилучили таємно приховані від обшуку мобільний телефон із зарядним пристроєм до нього та два презерватива, наповнені прозорою рідиною із запахом спирту.

Загальний об’єм рідини склав близько 400 мл.


За цим фактом складені відповідні матеріали та передані до суду для ухвалення рішень.

Крім того, працівники цієї ж установи під час видачі та огляду посилки, яка надійшла на ім’я засудженого Г. від громадянина Ш., в пакеті з тютюном виявили та вилучили речовину рослинного походження зеленого кольору.

Знахідка була передана на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС України в Черкаській області. Згідно з висновком, надана для дослідження речовина виявилася канабісом. Маса вилученої наркотичної речовини – 0,858 грама.

За цим фактом СВ Уманського РВ УМВС України в Черкаській області розпочато кримінальне провадження, інформують у пенітенціарній службі області.

Начальник управління ДПтС України в Черкаській області Анатолій Грищенко відзначає, що, незважаючи на поінформованість населення про відповідальність за спроби передати заборонені предмети та речовини до місць позбавлення волі, випадки скоєння таких правопорушень не припиняються.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 цікаво 15.04.2014 12:17
як без такої новини ми пережили б нинішні часи ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Дід Трохим 15.04.2014 11:12
С..бача робота. Ше й презервативи треба нюхати. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100