До завершення цьогорічної деклараційної кампанії залишилось лише два тижні. Цього разу про зобов’язання подати до ДПІ у м. Черкасах податкову декларацію про майновий стан і доходи, одержані жителями обласного центру в 2013 році, нагадали студенти групи БОА – 113 першого курсу Черкаського інституту банківської справи.

Вони прийняли участь у тематичному флеш - мобі, метою якого було закликати черкасців не чекати 30 квітня, а подати декларації про доходи заздалегідь. Також студенти роздавали перехожим тематичні брошури “Декларування доходів громадян” та листівки “Задекларуйте доходи до Великодніх світ!”

Як результат, протягом дня 68 жителів м. Черкаси подали декларації про доходи, отримані ними протягом минулого року.


Всім учасникам проведений захід дуже сподобався. “Ми з одногрупниками не лише весело, але й з користю для громадян провели час. І це дуже приємно усвідомлювати”, - зазначила студентка Віта.

Після завершення флеш - мобу Олексій Дмитрович, викладач інституту, зазначив наступне: “Ми навіть не могли уявити, що візит до такої серйозної державної установи як ДПІ у м. Черкасах може бути веселим і цікавим. Моїм студентам було не просто весело приймати участь у заході, але й кожен з них зміг відчути гордість за те, що він зробив важливу справу для своєї держави та рідного міста”.


ДПІ у м. Черкасах закликає жителів міста не зволікати з поданням декларації та зробити це завчасно. Додаткову інформацію щодо заповнення декларації можна отримати за тел. 45-80-44.

Також, громадяни можуть задекларувати минулорічні доходи в режимі он-лайн, скориставшись відповідним сервісом, розміщеним на офіційному веб – порталі Міністерства доходів і зборів України у розділі “Декларування он - лайн”: http://minrd.gov.ua/incomedecl.

Про це інформує прес-служба ДПІ у м. Черкасах.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100