Прокуратура міста Черкаси розпочала перевірку за зверненням жительки Черкас Тетяни Корнійчук. Жінка вважає, що її права порушили посадові особи Придніпровського відділу Державної виконавчої служби Черкаського міського управління юстиції під час продажу її квартири.

Прокурорська перевірка з’ясує, чи містять дії посадовців порушення вимог Законів України «Про виконавче провадження» та «Про державну виконавчу службу», інформують у прес-службі прокуратури міста Черкаси.

Зауважимо, що арештована й описана квартира Тетяни Корнійчук продана за виконавчим провадженням Придніпровського відділу ДВС Черкаського МУЮ, а саму жінку з неповнолітньою дитиною намагаються виселити з квартири нові власники.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Люстраційний комітет 16.04.2014 23:52
Прокуроре області, про вашу з Одаричем дружбу вже легенди ходять. Що вам пообіцяв Одарич: земельку чи квартиру? Досить тиснути на прокурора, яка веде кримінальну справу проти Одарича в суді. Вимагаємо справедливого суду з розгляду цієї справи та притягнення Одарича до відповідальност і за незаконні звільнення, непоновлення людей на роботі та невиконання Одаричем судових рішень. Одаричу - відповідальніст ь за злочини. Ганьба Одаричу та корумпованим суддям та прокурорам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100