Оргкомітет V конкурсу професійної журналістики «Честь професії 2014» оголосив членів журі.

«З метою об'єктивного та професійного оцінювання всіх журналістських матеріалів, яких цього року було надіслано 546, оргкомітет конкурс прийняв рішення відібрати журі для кожної з номінацій. Нагадаємо, голосування відбувалося онлайн на сайті конкурсу під час якого понад 100 медіаекспертів обирали членів журі з-поміж себе», - йдеться на сайті конкурсу.

Всього в конкурсі діє декілька номінацій, зокрема, «Кращий матеріал з громадянською позицією», «Краще журналістське розслідування», «Краще подання складної теми», «Надія журналістики.

До журі номінації «Краще подання резонансного матеріалу» увійшли Наталія Лигачова - головний редактор інтернет-видання «Телекритика»; Сергій Томіленко (на фото) - керівник проекту «Прочерк» (м. Черкаси), перший секретар Національної спілки журналістів України; Наталія Гончарова - журналіст-редактор у «Корпоративні медіа. Вейсберг та партнери».

Нагадаємо, оголошення результатів голосування та нагородження переможців відбудеться 24 квітня в Києві. Також 24 квітня в Міжнародному інституті менеджменту відбудеться 5 національна конференція з актуальних питань професійної журналістики «Честь професії-2014».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Читач 16.04.2014 20:41
Так тримати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Loki 16.04.2014 18:27
Увійшовши до журі з метрами, це точно - додому повернеться вже й сам не менше чим "метр з кепкою" )).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 мужик 16.04.2014 18:09
Респект!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100