Невеликі листівки з написами російською «секрет счастья» розкладені на робочих місцях депутатів в сесійній залі Черкаської обласної ради. Подібні конвертики навіть присутні на столі членів президії облради. У них надрукована молитва. Також в листівках є навіть місце для написання власного бажання.

 


Працівники апарату не можуть чітко пояснити, звідки взялися ці конверти та хто їх розклав. Однак дехто з працівників апарату облради стверджує, що до цього має стосунок «управління преси».


- Ви ж розумієте, на столах депутатів зараз розкладають і пресу, і все інше, - зауважують працівники апарату.

При цьому дехто з депутатів вже був здивований подібним, зазначивши, що «церква ж має бути відділена від держави».

У цей час капела бандуристів при обласній раді готується відкривати сесію та заспівати гімн. Також в залі збираються молодики з жовто-блакитними пов’язками. Вони пояснюють, що готові у разі чого «захищати сесію від зелених чоловічків».

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 Богун 17.04.2014 12:05
Це мабуть нова політика Турчинова? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Зая 17.04.2014 10:59
Боже,хто там так фанатіє від тих бандуристів ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Юстиція 17.04.2014 10:37
Один з депутатів обласної ради Кузьмінський, колишній голова фракції ПР в обласній раді продовжує проводити злочинні корупційні схеми. Зокрема він виділив керівникам структурних підрозділів премію, яку зобов'язав здати йому для купівлі в свій кабінет планшетів. Це зроблено з метою обійти тендерну процедуру, щоб замовити планшети на суму 50000 грн через свою фірму і одержати відкат. В складний час, замість підтримки ЗС України ректор-регіонал чекає повернення Януковича і продовжує розпилювати державні кошти
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Loki 17.04.2014 10:21
Харашо шо на цей раз токмо макулатуру змогли пронести. В следующий раз внимательно смотрите на портфелик, шо небрежно поставлен у "дубового стола членів президії облради". Не надо забывать, шо у каждого бувшого очільника есть свои Штауффенберґи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 незнайка 17.04.2014 10:09
Делятся ли своим дополнительным заработком штатные працивныки облрады распространяющи е печатную продукцию не водителям остановившемся на светофоре со своей РАБОТОДАТЕЛЬНИЦ ЕЙ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100