Про створення нової депутатської групи в Черкаській обласній раді оголосила голова облради Валентина Коваленко.

Так, до новоствореної депутатської групи «Гідність» увійшли Васецький, Рудишин, Яровий, Олійник, Харламов, Євич, Майборода, Філіпенко, Коломієць, Луценко.

Керівником групи обрано депутата Любов Майбороду, уповноваженого – депутата Вадима Рудишина.

При цьому після оголошення складу депутатської групи дехто з її учасників заявив, що не хоче бути членом цієї депутатської групи, бо думав, що це робоча, а не депутатська група.

– Ну ви ж, мабуть, Любов Майбороді, давали слово? – зауважила Валентина Коваленко.

Опісля депутата Харламов зазначив, що з депгрупи КПУ вийшов, проте в групу «Гідність» не увійшов. Так само про неучасть в цій групі заявив Яровий.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Зая 17.04.2014 10:55
Майборода,з мозком товаришуєш ? Ви що за групу набрали? Де гідність,а де комуністи(навіт ь свіжовибувші),т а прізвище Олійник насторожує,то не синочок часом ? І питання,що то за йоперний театр на фото ? Нетреба маски -шоу в обл.раді,і що з тими "веселими" топтунами,що так гарно топали під час виступу Майбороди та Старікової,та під наглядом Тулуба.(особливо з тою (погане слово)що там в перших рядах сиділа,дуже мерзенна)) І питання,коли усіх розгонять ? Особа Коваленко,з якого перепугу всплила,за які хисти чи заслуги ? Вірши можно і клюбі,дома читати .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Loki 17.04.2014 10:54
Надо было таки и правда не филолога выбирать в головы облрады, а математика. Может бы тот сумел разобраться во всём этом депутатском множестве, группах, подгруппах, найти границы депутатских желаний или хотя бы определить к чему они стремятся и наконец найти ответ на главный вопрос: хто кого стричь должен, если главный палихмахтер области, под условием смертной казни сам себе не сын цирюльника из за дахнівської канави! )).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100