Близько 90 саджанців беріз, горобини та дубів утворили Алею Миру в черкаському парку «Перемога» під час акції «Світ наповнений любов’ю та гармонією», що триває в межах конкурсу «Закони життя». В акціїї взяли участь громадська організація «Центр Самоорганізації Теменос» разом із представниками навчально-виховних закладів, комітету самоорганізації населення «Дахнівка», за участі школярів та молоді. Про це інформує Дирекція парків.

- Цей конкурс проводимо вже 11 років поспіль. Ми разом робимо добрі справи, а потім наші активісти пишуть твір на вільну тему, керуючись ключовими поняттями: що допомагає їм по життю бути успішними, що вони цінують найбільше. Такі роздуми допомагають молоді замислитися над важливими життєвими цінностями: сім’я, любов. Цьогоріч у межах конкурсу ми вирішили створити Алею Миру, – розповідає замісник директора ГО «Центр Самоорганізації Теменос» Ольга Харенко.

У землю до коріння саджанців учасники акції поклали папірці у формі сердець, на яких написали свої мрії. Вони переконані: на що звертати увагу, чого дуже сильно бажати, те і з’явиться.

За переконанням Людмили Коваленко, викладача української мови та літератури у Черкаському вищому професійному училищі, така акція надзвичайно важлива, адже у ній також взяли участь діти з неповноцінних сімей, сироти.

- Це діти, які люблять життя яким воно є. І такі акції зближують їх, дають можливість стати ближче один до одного. Сьогодні вони мріють глобально: вони хочуть миру, любові та щастя. І я знаю, що їхні мрії обов’язково здійсняться.


Таку ініціативу підтримує директор КП «Дирекції парків» Олександр Радуцький.

- Я вдячний організаторам та активістам, які сьогодні створили Алею Миру. Особлива подяка Людмилі Ткаченко, представниці комітету самоорганізації населення «Дахнівка», яка зробила чимало для проведення цієї акції. Завжди підтримую активну молодь, вважаю, що за такими людьми наше майбутнє. Нам усім потрібно робити більше добра.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 A 19.04.2014 12:57
Прочитав перші рядки новини, і чомусь згадалися рядки радянської ще дитячої пісеньки:
То березка, то рябина,
Куст ракиты над рекой.
Край родной, навек любимый,
Где найдешь еще такой!

Як на мене, дивний вибір дерев...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100