На Черкаському хлібозаводі готуються до великоднього рекорду: цьогоріч тут запланували напекти аж 80 тонн пасок – більше ста шістдесяти тисяч, інформує vikka.ua. Готуються до Великодня на черкаському хлібозаводі ще з нового року. Ціла команда фахівців розробляє нові рецепти та дизайн пасок. А напередодні свята на лініях працює чи не вдвічі більше робітників. Запевняють: їхні паски – лише з натуральних продуктів.

– У цьому році паски будуть смачніші, бо ми врахували побажання наших споживачів минулого року. Ми їх робимо солодшими і з більшим умістом жиру, – розповідає заступник директора з виробництва та якості Світлана Шевченко.

А в цьому цеху печуть особливі паски, бо майже вручну. Тому і кількість їх обмежена. Готова випічка, кажуть, не поступається популярній в останні роки італійській. Українського ж колориту їй додають автентичні інгредієнти.

– От у цьому році ми взяли шматочки вишень. Здавалося б, зовсім несподівано, бо ніхто раніше не вкладав їх у рецептуру. Але вона вийшла настільки пікантна, настільки цікава... – радіє директор ТОВ «Черкасихліб ЛТД» Олена Татаринова.

Перші партії пасок освячує священик. На відповідальну роботу благословляє і весь колектив.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100