В окружній виборчій комісії № 202 з центром у м. Тальне кворум зібрався тільки під час другого засідання, інформують у прес-службі громадянської мережі «Опора».

Загалом дві третини членів нарешті прийняли присягу, але все ще залишаються перепони для повноцінної роботи комісії.

На засіданні склали присягу ще два члени комісії: Віталій Панченко (від Михайла Добкіна) і Володимир Таран (від Наталії Королевської). До цього 16 квітня її склали 12 членів. Враховуючи, що кількість членів комісії складає 20 осіб, а присягу склали всього 14 членів, комісія вже може легітимно ухвалювати рішення.

Варто зазначити, що голова та секретар відмовилися працювати в ОВК, тому функції голови виконує заступник, а секретаря засідань збираються обирати з числа своїх членів кожного разу. Шість інших осіб також відмовилися від роботи в ОВК, переважно – представники з Дніпропетровської та Чернівецької областей. Вакантними лишаються посади водія і програміста.

У приміщеннях ОВК поки що відсутня комп’ютерна та офісна техніка, не підключені інтернет та телефонний зв’язок, немає й інформаційного стенду. Проте варто зазначити, що таке погане забезпечення обладнанням окружних комісій є типовим для усіх ОВК Черкаської області, переконують в «Опорі».

Нагадаємо, що перше засідання окружної виборчої комісії округу № 202 (центр – м. Тальне) відбулося зі значними порушеннями, адже його провели без потрібного кворуму (двох третин складу).

Головою ОВК № 202 є Дмитро Барибін (1995 року народження, від кандидата на пост Президента України Володимира Саранова). Його члени комісії не могли знайти ще 15 квітня.

Секретарем комісії мав бути Володимир Олійник (1973 року народження – від кандидата на пост Президента України Дмитра Яроша).


реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Василь Миколенко 21.04.2014 14:39
Нардепи зробили чергову дурницю, відмінивши норму квоти для голосування при підведенні підсумків в кількості 2/3 від присутніх членів ОВК.
Тепер легко зірвати вибори, створивши штучно відсутність кворуму в 50% від загальної кількості комісії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100