реклама Делікат

До чергової частини Городищенського районного відділу міліції надійшло повідомлення від 72-річної місцевої жительки про крадіжку супутникової антени.

На місце події черговий райвідділу направив слідчо-оперативну групу. Під час розмовіи з потерпілою правоохоронці встановили, що жінки вранці вдома не було. Коли повернулася, виявила крадіжку антени. Хто міг це вчинити, вона не знала.

Правоохоронці, спілкуючись із місцевим жителями, отримали важливу інформацію: цього ж дня зранку невідомий чоловік намагався продати супутникову антену, проте йому це не вдалося. Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці встановили його особу. Ним виявився 18-річний місцевий житель.

Зловмисника затримали та доставили до райвіділлу міліції. Зловмисник зізнався слідчому у вчиненому та розповів, що зважився на крадіжку через брак коштів. Заздалегідь примітив, як господарка будинку пішла з дому, та викрав антену. Проте продати її не зміг, тому довелося здати крадене на металобрухт за 10 гривень.

Наразі за цим фактом слідчим відділенням Городищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або виправними роботами на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100