реклама Делікат

Працівники міліції затримали зловмисника, який з будинку місцевого жителя вкрав золоті прикраси та електротехніку. Збитки, нанесені потерпілому, перевищують 50 000 гривень. Проводиться перевірка щодо причетності чоловіка до вчинення аналогічних злочинів на території міста.

До Придніпровського районного відділу міліції звернувся 25-річний місцевий житель, який повідомив, що невідомий проник до його помешкання та викрав відеокамеру, телефон, два золотих браслети та п’ять каблучок. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Прибувши на місце події правоохоронці відразу взялися до справи. Доки експерти-криміналісти проводили ретельний огляд місця події, інші правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи. Частина оперативників спілкувалася з місцевими жителями, інша перевіряла раніше судимих осіб. Під час перевірки в одному із ломбардів міста, працівники міліції виявили викрадені речі. Також правоохоронцям вдалося отримати опис зловмисника. Як вдалося встановити ним виявився 27-річний раніше судимий, непрацюючий місцевий житель. Чоловіка було затримано та доставлено до райвідділу міліції для дачі показів. Під час розмови з працівниками міліції він зізнався у скоєному та розповів, що робить це не вперше. Зазвичай заходив в перший ліпший під’їзд та дзвонив у квартиру. Якщо у відповідь ніхто не відповідав, за допомогою викрутки та розвідного ключа зламував замки та проникав у житло. Вкрадені речі здавав до ломбарду. Виручені кошти витрачав на свої потреби.

Чоловіка затримано та взято під варту. Слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкції даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років Зловмисника перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Триває досудове розслідування.

Про це інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 русский 21.04.2014 21:55
Интересно, а паспорт у него небось российский был?Сейчас же если где что происходит так это обязательно должен быто агент РФ.)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Василий Николаевич 21.04.2014 13:20
Такое ощущение, что милиционеры совершили подвиг! Они обязаны это делать потому что они на работе и получают за это деньги ! Ведь о слесаре не пишут статью о том как он героически поменял кран!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100