реклама Делікат

Післясвятковий допис опублікувала в соцмережі «Фейсбук» куратор Черкащини від «УДАРу», нардеп Ірина Геращенко, обурюючись намаганням декого загравати з сепаратистами.

«Вважаю вкрай небезпечними для цілісності і одужання країни всі ці загравання з сепаратистами, круглі столи з ними, безкінечні вимоги почути Донбас і т. д. Чому мої рідні Черкаси жодного разу не влаштували шоу з вимогою їх почути? Чому злидні і жахи терпить Київ, беручи на себе левовий удар по відродженню країни? Чому Західна Україна зціпила зуби? Чому саме вихідці з Донецька вчергове намагаються розколювати країну, вимагаючи особливого до себе ставлення? Ми ж це вже бачили в попередні роки», – зазначила Ірина Геращенко.

На її переконання, слід нині всім чітко заявити, що «ми будуємо країну рівних можливостей і шансів, конкурентну, без особливого ставлення до якогось регіону, рівного діалогу Центру з усіма і при цьому беззастережної поваги регіонів до Центру».

«Для діалогу потрібно дві сторони, а не лише Київ. Донбас також має почути Україну. Зрозуміти основне: згідно Конституції земля , її надра, територія належать НАРОДУ, а не конкретним Васі-Тасі, які надумали від'єднуватися. Вони можуть подарувати РФ свою хату, написати дарчу на Путіна, це будь-ласка. Але ніхто нікого не наділяв правом відшматовувати шмат країни тільки тому, що він останні 20 років дивився ОРТ і слухав ПР і в нього хибна уява про світоустрій і рай на землі. Сюсі-пусі з сепаратистами призводять до нових агресій з їх боку, вони точно не налаштовані слухати Київ, бо їм нашіптує Москва. Так навіщо ми взагалі щось їм обіцяємо?» – дивується нардеп.

«Я проти нав'язаної Кремлем виборності глав регіонів в цій вибухонебезпечній ситуації. нехай спочатку самі проведуть хоч одні чесні вибори, а нам потрібно стабілізувати ситуацію, надати регіонам більше прав в гуманітарній і економічній політиках, змусити місцеву владу працювати на людей, а не красти і за рахунок цього підгодовувати потім сепаратистів у Луганську, де 20 років править Єфремов-Тихонов( а не бандерівці). Спочатку конституційна реформа зі збільшенням прав всіх регіонів - потім подумаємо про виборність губернаторів. Мер Штепа в нас вже є», – написала Ірина Геращенко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 Українка 22.04.2014 14:22
Коли в Україні будуть захищенні права українців ? Коли припинять плюндрувати українську державну символіку ? Яка поважаюча себе держава та влада дозволить нищіти свій прапор,переслід увати громадян за державну мову ,безкарно ? Які перемовини можуть бути з людьми які посягнули на терріторію країни,які вимахують прапором держави окупанта ? Які домовляння з терористами зі зброєю ?Доколи цей "т...тушкостан" буде тягнути країну в прірву ? Де АТО ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 ??? 22.04.2014 11:55
[quote name="О.ЧУПРИНА"]З прочитаного роблю такі висновки.Погоджуюсь,що з сепаратистами загравати не потрібно,їх потрібно нейтралізовуват и.Не можу погодитись з тим,що країну розколюють виключно "вихідці з Донецька".Це роблять спецслужби Росії руками покидьків з усієї України сконцентрованих нині на південному сході.До заходів долучаються і прості нормальні жителі цього краю,які справедливо невдоволені політикою нової влади.В центрі та на Заході ТАКОЖ ЗРІЄ НЕВДОВОЛЕННЯ владою і особливо командою Юлії Тимошенко(Турчи новим,Пашинськи м,Аваковим,...).
погоджуюсь на 100 % (порада БЮТ,там є пристойні люди,тікайте з цієї партії)Тимошенк о загубила і країну і революцію,все загубила,і партію теж.Ніяких "почути схід",чути треба всю Україну,а схід вже наслухались,нія ких преференцій мові окупанта,в побуті,хоч на китайському,в законодавчому ні.Україна і українці мають українську державну єдину мову,і ми того варті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 СЕЛЯНИН 22.04.2014 05:08
Панночка не ведает что в Черкасской области уже не первый год вымирает людей больше чем рождается детей? В прошлом году больше 4 млн тонн зерновых собрали на полях области 176 сел не газифицировано и никому из власть предержащих и сиромах невдомек о чьем благе там в Киеве пекутся Вымирающие старушки влаштовуют настоящее шоу вынося из погребов бутли с домашней консервацией чтобы было чем накормить солдат украинской армии Шоу давно нужно киевскому генералитету да и количество народных избранничков вполне возможно сократить-населения уже намного меньше 52 миллионов Вы то сами в ВРУ представляете мнение мертвых или пока еще живых?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 О.ЧУПРИНА 21.04.2014 22:33
З прочитаного роблю такі висновки.Погоджуюсь,що з сепаратистами загравати не потрібно,їх потрібно нейтралізовуват и.Не можу погодитись з тим,що країну розколюють виключно "вихідці з Донецька".Це роблять спецслужби Росії руками покидьків з усієї України сконцентрованих нині на південному сході.До заходів долучаються і прості нормальні жителі цього краю,які справедливо невдоволені політикою нової влади.В центрі та на Заході ТАКОЖ ЗРІЄ НЕВДОВОЛЕННЯ владою і особливо командою Юлії Тимошенко(Турчи новим,Пашинськи м,Аваковим,...).Їх подальше перебування на посадах дуже шкідливе для держави.Деякі вислови, наведені порівняння та висновки говорять про слабенькі аналітичні здібності Автора.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Валентина 21.04.2014 21:43
Цитую Чесний:
Геращенко тільки й може, що у фейсбуці щось писати. Толку з неї нуль.

Ну вы очень большой льстец господин "Чесный"."Нуль"-это большое преувеличение,в действительност и там большой "МИНУС". Как это не понимает г-н Кличко?Армию оплевала,черкас ский "УДАР" угробила,... .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Т-25 21.04.2014 21:28
Страну про*сра*ли..*И эта власть стоит у руля страны..Одних воров убрали..а другие быстро заняли все нужные позиции. Позор.
Надеюсь на выборы...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Чесний 21.04.2014 21:09
Геращенко тільки й може, що у фейсбуці щось писати. Толку з неї нуль.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 шо 21.04.2014 21:04
Еще пару таких назначений типа Юрка боти...лли и область устроит похожий финт. Не торгуйте должностями и не навязывайте всяких проходимцев. Играете с огнем. А мадам Геращенко могла бы помочь родной области своим элементарным не появлением на ее территории хотя бы в течении 6 месяцев.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100