реклама Делікат

На фото: П.С. Шелегеда, В.Ф. Самозван, О.О. Калько (праворуч)

На фото: П.С. Шелегеда, В.Ф. Самозван, О.О. Калько (праворуч)

Офіцери Черкаської обласної організації Спілки офіцерів України оголошують про підготовку до створення Черкаського ополчення. Про це йдеться в заяві голови Черкаської обласної організації Спілки офіцерів України полковника В’ячеслава Самозвана. Проце йдеться на сайті Черкаської обласної організації Спілки офіцерів України.

«Ще ніколи з воєнних часів наше з Вами мирне життя не було під такою загрозою як зараз. Приклад Криму та Донбасу показує, як швидко може розмірене, усталене життя кожної родини змінитися на лихоліття військового часу. Укази Президента України № 399/2014 від 13 квітня 2014 року «Про заходи щодо забезпечення консолідації громадян України та припинення громадянського протистояння в Донецькій та Луганській областях», та № 405/2014 від 14 квітня 2014 року «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 квітня 2014 року «Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України", рішення Міністра внутрішніх справ про створення корпусу спецпідрозділів МВС на основі цивільних формувань по всій території України вимагають від всіх нас підготуватися та згуртуватися для захисту цілісності нашої держави», – йдеться в зверненні.

«Підтримуючи Звернення до українського народу Голови ВГО «Спилки офіцерів України» Євгена Щупакова та розуміючи, що часу для підготовки належної оборони залишилося мало, усвідомлюючи військову загрозу для країни і мешканців нашого міста та області, офіцери Черкаської обласної організації Спілки офіцерів України, оголошують про підготовку до створення Черкаського ополчення, яке покликане буде захистити  цивільне населення, а також територію і життєво важливі об’єкти Черкас та області», – йдеться у зверненні офіцерів.

Записуватись до ополчення запрошують членів Спілки, офіцерів запасу та у відставці, учасників бойових дій та чоловіків, які не підлягають мобілізації, незалежно від віку за телефоном (067) 276-53-95.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100