реклама Делікат

Спостерігачами ОПОРИ перед Великодніми святами було зафіксовано роздачу пасок від потенційного кандидата в міськраду Станіслава Лукирича. Про це інформує черкаський осередок ГМ ОПОРА.


Зокрема, агітатори ходили по одному з районів міста та роздавали перехожим пакети з привітальними листівками та пасхами. Коли спостерігач ОПОРИ запитав про те, хто такий Станіслав Лукирич, агітатор відповів, що у листівці є вся необхідна інформація, хоча на ній було лише привітання зі святами. Додаткової інформації про Станіслава Лукирича знайти не вдалося.

Нагадаємо, що це не перший подібний випадок. Так, опорівцями було зафіксовано роздачу інформаційних матеріалів та пасок від потенційного кандидата на посаду міського голови та голови Черкаської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анатолія Бондаренка. Також на своїй сторінці у мережі Facebook Георгій Галустян (був представником кандидата в президенти Олега Ляшка (Радикальна Партія Олега Ляшка), проте перейшов у штаб «Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина») написав відповідний пост: «Сьогодні роздавали пасхи жителям нашого славного міста Черкаси. Незважаючи навіть на ті складні часи, які ми з Вами переживаємо, напередодні Святійшого Свята, хочу побажати Всім, Добра, Любові і Віри в яскраве майбутне нашої України…».

Нагадаємо, що відповідно до Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», статті 47, пункту 2: «…кандидати на посаду сільського, селищного, міського голови мають право розпочати свою передвиборну агітацію з дня, наступного за днем прийняття відповідною територіальною виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови».

Нагадаємо, спостерігачі ОПОРИ 18 квітня зафіксували роздачу Анатолієм Бондаренком (потенційний кандидат на посаду міського голови,голова Черкаської обласної партійної організації ВО «Батьківщина») виборцям інформаціних матеріалів та пасок.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Гена 22.04.2014 22:28
Вот мутные отм**озки! Что Бундаренко невменяемый. Теперь это чудо! Когда их мозг заработает!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Майдан 22.04.2014 10:12
Люстрацію Лукиричу! Цей браток завжди був з регіоналами. Неможна допустити, щоб такі люди керували нами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Лавіт 22.04.2014 10:01
Знайшли, кого зрівняти, Лукирич і Бондаренко були по різні сторони барикад. А те, що Лукирич намагається бути зараз білим і пухнастеньким, то до нього ще справа дійде. От і хоче до влади, хоч уникнути відповідальност і.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #3 Slon 22.04.2014 09:59
Не потрібно паскудити добру справу. Люди вдячні і задоволені.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Співочі запроданці 22.04.2014 09:36
Толік і Славко! Час календариків, пакетів, ручок і даже пасок кончився! Вам начальну цифру озвучить чи ви ше при пам’яті? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Цензор 22.04.2014 09:35
Схоже без братви в цьому складі міськради не обійдеться. :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100