реклама Делікат

Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко пропонує долучитись до теми креативу в ОДА. Із такою пропозицією Юрій Олегович звернувся до своїх друзів у соціальній мережі «Фейсбук».

«Особисто мене до цього спонукають дірки в стіні, зроблені під картини. Раніше тут знаходились мальовані фарбою картини колишнього керівництва країни, очільників області та інших пов’язаних із ними іменитих людей. Я не застав, але колеги казали, що картини були пафосними. Щоразу проходячи сходами, думаю над застосуванням цьому порожньому шматку стіни. Розумію, що ОДА – це не музей, але здається, що непогано було б там розмістити картини із зображенням мальовничих місцин нашої Черкащини, можливо, навіть старовинних, історичних місцин, значимих подій для нашого краю. Щоб у відвідувачів і самих працівників облдержадміністрація викликала асоціації з Черкащиною, а не з особистостями, які періодично змінюються. Якщо в когось є цікаві ідеї на рахунок, чим в обласній адміністрації заповнити порожні стіни з дірками під картини, прошу пропонувати!» – попросив Юрій Олегович.


реклама

Коментарі  

 
-2 #3 незнайка 22.04.2014 12:28
Проковырять сквозные дырки большего диаметра Джокондочки с собачками придумают-ЗАЧЕМ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Natali 22.04.2014 11:17
приміщення Будинку рад це все-таки не музей. ОДа повинна працювати для людей, тож і на її стінах краще розмістити фото з жителями Черкащини. Сучасної, особливої в Україні. А якщо вже йтиметься про історичні місця, то не самі споруди, а, скажімо, дітей, які приїхали сюди на екскурсію. І ні в якому разі, даруйте, не з м..до-фейсами чиновників, які без кінця змінюються. Тоді й картин не доведеться знімати зі стін. Запропонуйте фотографам, художникам, іншим майстрам пересувні виставки, доступ до огляду яких буде безкоштовним і вхід вільним. А ще - добірки дитячих малюнків зі всієї області. Гляньте, яка краса, скажімо, у Драбівській школі мистецтв. Є чим заповнити нудні адміністративні стіни. Та започаткуйте відкриті дні роботи обласної влади. І ОДА оживе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Фугас 22.04.2014 10:51
Судя по всему,там надо повесить график приема психиатра
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100