реклама

реклама

Нині в Переяслав-Хмельницькій центральній районній лікарні перебуває сім постраждалих внаслідок вибуху на АЗС в Переяслав-Хмельницькому. Серед них є і черкащани, хоч раніше київські рятувальники заперечували інформацію про постраждалих черкащан.



Серед тих, хто з травмами доставлений у лікарню - 43-річний черкащанин Станіслав Станіславович Дугін (забійна рана голови), журналістка газети "Нова Доба" Світлана Оболевич (забій нижнього грудного відділу хребта), 42-річний Олександр Анатолійович Усіков (перелом гомілки). Про це "Прочерку" повідомив головний лікар закладу Володимир Якименко.

За словами головлікаря, інші постраждалі з різними травмами від рваних ран до переломів та забоїв. Найважчий стан зараз у переяславчанки Лілії Башинської, у якої багато травм внутрішніх органів.

- Я стояла десь за двадцять метрів від магазину, коли стався вибух. Мені в спину втрапив шматок стіни. Зараз дуже важко рухатися. Тіло болить, - коротко повідомила журналістка Світлана Оболевич "Прочерку".

Нагадаємо, згідно з останньою інформацією, внаслідок аварії загинуло четверо людей.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Брат 05.05.2014 22:01
Цитата: "43-річний черкащанин Станіслав Станіславович Дугін (забійна рана голови)"
Дугин Станислав. Человек пострадал, никакй помощи от государства не получил. Потратил кучу денег (пока не кончились). Болеет в Черкассах.... где спаведливость?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100