реклама Делікат

Автобусні подорожі містом для закоханих пар із відвіданням наймальовничіших його куточків – така екзотика має з’явитися вже найближчим часом у Черкасах. Кожна екскурсія матиме свою «родзинку», як, наприклад, візит до пам’ятника родині або до дерева бажань, інформує Черкаський прес-клуб реформ.

– Щоб втілити у життя безліч нових задумок за мінімальних фінансових можливостей ми домовилися про співпрацю із черкаськими підприємцями, яким належать цікаві та яскраві місцинки Черкас, – поділилася директор черкаського КП «Туристично-інформаційний центр» Тамара Вороніна.

За її словами, головним акцентом розвитку туризму в Черкасах на найближчий час має стати пошук потенціалу історичних, культурних та природних унікальностей міста.

Щодо фінансового потенціалу, то наразі підприємство має майже 160 тисяч грн боргу: колишні керівники центру не розрахувались із виконавцями за виготовлені сувеніри, рекламну продукцію, оренду, комунальні послуги тощо.

Наразі новий керівник КП «Туристично-інформаційний центр» Тамара Вороніна повністю закінчила перевірку всіх боргів КП за минулі роки та завершує роботу із перспективного планування розвитку в Черкасах туризму на найближчі роки.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100