реклама Делікат

Із зростанням курсу долара, зросли ціни на пальне. Як це позначиться на здорожчанні пального, розповів на сьогоднішній прес-конференції голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

За його словами, ситуацію рятує надходження першого траншу допомоги від США після підписання угоди між урядами Америки та України.

– Це мільярд доларів фін допомоги. Так само 2 мільярда допомоги надасть Євросоюз. Японія заявила про надання допомоги в півтора мільярда доларів США. Взагалі протягом цього року очікується до 20 мільярдів доларів допомоги, що дасть змогу стабілізувати ситуацію на валютному ринку та стабілізує ціни на пальне, а відповідно і на товарах та послугах. Взагалі ця тема кричуща нині для аграріїв, бо невідомо ще, які будуть врожаї. Хотілося б, щоправда, щоб погода дала можливість зібрати врожай хоча б на рівні минулого року, – зауважив Юрій Ткаченко.

Він також назвав ціни на пальне. Детальніше дивіться ВІДЕО.


Крім того, Юрій Ткаченко звернувся в антимонопольний комітет, щоб там звернули увагу на Черкаську область та на необґрунтоване підняття цін з боку постачальників пального.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 спостеріг 23.04.2014 18:02
Цитую СЕЛЯНИН:
Почему не обращается внимание на ВЫМИРАНИЕ населения области?

Який безглуздий сарказм
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 СЕЛЯНИН 23.04.2014 17:32
Почему не обращается внимание на ВЫМИРАНИЕ населения области?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100