Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г. Шевченка запрошує черкащан та гостей міста на вистави 3-7 травня.

Так, 3 травня, у суботу, о 17.00 на черкаській сцені йтиме п'єса Марка Камолетті, що увійшла до книги рекордів Гіннеса, оскільки поставлена ​​в 60 країнах світу, «Боїнг-боїнг».

Це – комедія про роман молодого паризького ловеласа з трьома чарівними стюардесами, обраниці якого літають на різних авіалініях, і це змушує винахідливого нареченого підлаштовувати своє життя під розклад «прильоту-відльоту» всіх «наречених». Виникають непорозуміння, що призводять до нескінченно смішних ситуацій...

4 травня, у неділю, о 17.00 – п’єса «Мартин Боруля».

Людині притаманно чогось хотіти, кудись дертися, щось комусь доводити. Та ж чи насправді це потрібно? Куди дійдемо, як бажання здійсниться? Можливо, краще зупинитися?.. Заможний селянин Мартин Боруля, посварившись із поміщиком Красовським, починає судовий процес, щоб довести, що він такий же дворянин, як і сам Красовський. Мрія стати вище, вагоміше цілковито поглинає героя, котрий зрештою за тією химерою втрачає здатність реального сприйняття світу… Іскрометна комедія класика української літератури Івана Карпенка-Карого.

6 травня, у вівторок, о 18.30 – прем’єра вистави «Лєна».


Вагітна дівчина, у яку закохані двоє хлопців, що обертається трагедією… Дивна сім’я, що живе на відлюдді з привидом маленької дівчинки…Моторошна історія родини, що здавалася цілком звичайною…Такого ви ще не бачили! Реальна історія із життя черкаської актриси – ЛЕНА - нова українська драма за п’єсою Дмитра Левицького.

7 травня, у середу, о 18.30 – сучасний варіант трьохсотрічної історії про палке і пристрасне кохання – «Дванадцята ніч, або Що захочете».


Це – одна із найвідоміших комедій видатного англійського драматурга Вільяма Шекспіра, український переклад якої спеціально для черкаського театру зробив видатний український письменник Юрій Андрухович.

Дітям 4 травня, у неділю, о 12.00 покажуть чарівну східну казку Ярослава Стельмаха за мотивами арабських казок «Аладдін».

Ціна квитків – від 20 грн.

Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100