реклама Делікат

Народний депутат України Микола Томенко переконаний, що партії та політики, які створили коаліційну більшість, повинні домовитись, як діяти, як мінімум, до завершення президентської кампанії та стабілізації ситуації на Сході України, інформує прес-служба політика.

– Учорашнє засідання парламенту інакше, як ганьбою, яку допустила передовсім новостворена коаліція, назвати важко. В умовах фактичної війни з Росією та непростої соціально-економічної ситуації внутрішні розбірки та гонитва за посадами призвели того, що у Верховній Раді не було ухвалено жодного закону. Можна скільки завгодно критикувати комуністів та Партію регіонів, які не голосують, але цілком очевидно, що головна причина цього – у відносинах всередині самої коаліції, – зазначив Микола Томенко.

Він закликав керівників політичних партій, депутатських фракцій і груп визначити стратегічні пріоритети, потрібні рішення і закони, які необхідно ухвалити в парламенті, і зупинити з’ясовування стосунків, прояви незадоволення в прямому ефірі в сесійній залі українського парламенту.

– Для цього необхідно навчитися домовлятися і шукати компроміс напередодні засідання Верховної Ради, а не під час сесії, – вважає народний депутат.

Микола Томенко так само вважає неадекватною поведінку багатьох політичних партій на виборах київського міського голови, де беруть участь, як сказав би Тарас Шевченко, «і мертві, і живі, і ненарожденні», – адже занадто багато охочих стати міським головою Києва.

– Ідея єдиного кандидата від демократичних сил залишилася в минулому. Я вже не кажу про те, що лише від однієї «Батьківщини» балотується на посаду мера чотири кандидати. Отож, і у справі виборів київського міського голови, і у справі президентських виборів необхідний діалог всередині коаліції про спільні дії під час виборів для того, щоб не смішити людей і не створювати додаткових проблем і так у непростих нинішніх умовах суспільно-політичного життя України. Отож, сьогодні необхідно сконцентруватися на боротьбі з терористами і сепаратистами, а не на боротьбі один проти одного, – переконаний Микола Томенко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Фотограф 25.04.2014 15:05
Томенко в своем амплуа....
Как из рога изобилия - вымагает, звынувачуеть, пропонуеть, акцентуе.... Лет так через десять может начнет что-то уже и делать...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 незнайка 25.04.2014 12:52
Концентруйся ГРЫНЖОЛ твое время уже не вернется
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 федор принципиальный 25.04.2014 12:18
Шановний,меньше языком надо трепать,а конкретно,жестк о ставить на место надо продажных лиц,до сих пор сюсюкаетесь с олейником,а он на вас положил....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Lana 25.04.2014 11:34
только у меня слово "договориться" ассоциируется с дачей взятки?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Нестор Іванович 25.04.2014 11:32
От т..шкан, про щось промукав як у муку пук..в. Взяв би краще автомат та показав у Словянську чи не забув те, що колись умів. А то язиком плеще, як баба помелом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100