КП «Дирекція парків» втретє провела обстеження причальної стiнки причалу «Митниця» та дна акваторiї в районi причалу, промiри глибин зі зняттям поперечників.

Така процедура необхідна для того, щоб до Набережної швартувалися кораблі, пояснюють у прес-службі комунального підприємства.


Обстежили пірс працівники ПП «Експедиція Акватрон Еко».

– Чого ми тільки не бачили на глибині, – розповідають водолази. – Працюємо вже близько 15-ти років у цій сфері. У минулих роках знаходили велосипед і його запчастини, шини. Багато різних випадків було.


Нині з дна Дніпра витягли лавку та три смітники. Такій знахідці обурюється директор комунального підприємства «Дирекція парків» Олександр Радуцький:

– Чисто не там, де прибирають. Чисто там, де не смітять. Будьте толерантними у своїх думках і вчинках, вчіть порядку та культурі дітей змалечку, будьте їм правильним прикладом. – Не розумію, навіщо скидати лавку в Дніпро. Для мене такі абсурдні вчинки незрозумілі. Добре, що всі роботи з обстеження дна завершилися. Тепер до Набережної можуть швартуватися кораблі. Ласкаво просимо до нашого міста!


Із ТОВ «Червона Рута» вже заключено договір на швартування та заправку питною водою теплоходу «FIDELIO». Від сьогодні кораблі можуть приїжджати до черкаської набережної.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Василь 28.04.2014 11:27
Цитую @:
Яка Європа?! ...... молоді треба щось зробить!


пропоную спочатку заборонити фсб-вконтактє і фсб-однокласники
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 @ 27.04.2014 16:53
Яка Європа?! ...... молоді треба щось зробить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100