Прокуратурою міста Черкаси проведено перевірку виконання органами місцевого самоврядування Черкас законодавства про участь громадян в охороні громадського порядку. Встановлено, що всупереч вимогам Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону», посадовими особами Черкаської міської ради неналежним чином виконуються покладені на них обов’язки в частині здійснення координації діяльності громадських формувань.

Так, з 24 зареєстрованих в обласному центрі формувань, Черкаська міська рада співпрацює лише з двома. Діяльність решти не координується, про що свідчить відсутність будь-якої інформації щодо їх функціонування.

З 14 напрямків використання бюджетних коштів, передбачених Програмою «Забезпечення правопорядку в м. Черкаси», виконано лише пункт про закупівлю відеокамер для встановлення системи спостереження у місті та фінансується оплата праці командирів двох формувань. Навіть посвідчення і нарукавні пов’язки, якими їх, відповідно до закону, зобов’язані забезпечувати органи місцевого самоврядування, громадяни замовляють за власний рахунок.

За результатами перевірки на адресу Черкаської міської ради внесено подання з вимогою усунути виявлені порушення.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 Василь Миколенко 27.04.2014 13:36
Прокурор!
А ти перевір легітимність створених Одаричем КСНів.
Адже всі вони НЕЛЕГІТИМНІ і створені ЛИШЕ ДЛЯ ПІДКУПУ ВИБОРЦІВ.
Але фінансуються з бюджету, що є порушенням кримінального характеру.
Чому прокуратура закриває очі на нецільове використання бюджету ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 незнайка 27.04.2014 12:20
Так це ж треба буде ще науковцив приймать а роботу до МВК а уже для тых 500 на заробитню платню и премию у Джуган ледве коштив выстачае Бида!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100