У Черкасах з’явилася агітація проти кандидата у президенти Петра Порошенка, політичної партії «УДАР» та Партії вільних демократів, констатують у громадянській мережі «Опора».

Плакати з вихідними даними громадського руху «Проти політики кидалова» з’явились у кількох районах міста. 


На них фігурують обличчя кандидата на посаду президента Петра Порошенка (безпартійний, самовисування), Дмитра Фірташа (власника черкаського ПАТ «Азот»), лідера партії «УДАР» Віталія Кличка, керівника виборчого штабу Петра Порошенка Віталія Ковальчука та голови обласної організації партії «УДАР» Віталія Іляшенка.

Текстовий зміст листівки – це поради  агітаторам,  працівникам штабів, членам комісій, як убезпечити себе від фінансового обману з  боку політичних партій та кандидатів, тобто отримати гроші за роботу в штабах. 

Поруч із порадами розміщена рекомендація «не йти працювати в штаби Петра Порошенка».


Потенційний кандидат у  депутати до Черкаської міської ради по одномандатному округу №4 від Партії вільних демократів Володимир Гриценко у дворі одного з будинків міста затримав хлопця, який розклеював такі інформаційні листи.

– Я особисто – проти того, щоб у дворах розклеювали таку інформацію, тому що є чітко визначені міськвиконкомом місця, де можна клеїти цю інформацію.  Також було використано назву і лозунг Партії вільних демократів, в якихось інших аспектах. Я вважаю, що це – маніпуляція свідомістю громадян. Тобто партію до своїх якихось особистих мотивів приплела якась інша політична сила чи громадська організація. Я захотів поговорити зі старшим, –  мотивує свої дії Володимир Гриценко.

На його вимогу прибув представник громадського руху «Проти політики кидалова» Олександр Безпрозванний, який на листах значиться відповідальним за друк, і наряд міліції.

– Це суспільний проект. Ми ні за кого не агітуємо. Це соціальна реклама. Ми інформуємо громадян, які йдуть працювати у виборчих штабах, агітаторами, членами виборчих комісій, щоб їх фінансово не обманули в результаті участі у цій кампанії, – сказав Олександр Безпрозваний.

Листівки, які наклеїли у цьому дворі, майже одразу позривали перехожі. Після інциденту волонтер збирався продовжувати роботу з розклеювання вже в інших місцях.

Зауважимо, що про ці листівки Олександр Безпрозванний ще раніше написав відповідний пост у Facebook.

Варто зазначити, що вихідні дані листівки оформлені із порушенням Закону України «Про вибори Президента України», адже тут не зазначено відомості про установу, яка здійснила друк, та замовника.

реклама

Коментарі  

 
+12 #11 Тойхто 28.04.2014 00:00
Цитую Олексій:
Цікаво, скільки ж цей Олександр отримав грошової допомоги за такий "суспільний проект". Думаю, на "клей" йому вистачить...

Безпрозванний працює зараз на Радуцького. Звідси й вуха ростуть )
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #10 Ришилье 27.04.2014 23:32
Генпрокуратура РФ возбудила уголовное дело против губернатора Днепропетровско й области Игоря Коломойского, назвавшего Путина ши.....ником, по статье 283 «Разглашение государственной тайны»
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Україна,понад усе ! 27.04.2014 22:40
Тимошенко,лиє помиї на Порошенко,а з ПР ширку створює.Тимошенко домовляється з "Оплотом",а нам щось про Пєтю втюхує ? Пані,пішла б ти ...!Маєш косу на голові,то єдина корона що тобі світить,ти не була президентом і не будешь,остогидл а.Українці мають пам"ять,мають очі та розум.А за Крим ,відповісти прийдеться,і за схід.Людей мордують,Авакоф в фейсбуці шариться.БЮТ зливає Україну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 Шо 27.04.2014 22:34
И причем здесь Ильяшенко? Как бракодел он в серьез не воспринимается в порошенковском штабе. Осечка у создателей контрагитации. Если только это не заказали сами черкасские младоударенные. Чтобы показать свою причастность к порошенковскому движению и поразводить л..шков на бабки за места в своих списках.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Loki 27.04.2014 22:34
В підтримку політики "чесного давалова", чи шо? Тода слогану - "не дозволь себе кинути на виборах" может противостоять только "чесно отдайся по полному на отдиху!" )).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 varvar 27.04.2014 21:20
А не простіше було цьому Безпрозваному просто ..... без міліціі?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Олександр 27.04.2014 21:19
У нас наймаразматичні ша демократія в світі, але з часом це пройде,якщо будемо існувати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Чорт з табакерки 27.04.2014 21:19
Коли читаєш Безпрозванного, у мене відчуття, що за ним ..... плаче.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Олексій 27.04.2014 21:00
Цікаво, скільки ж цей Олександр отримав грошової допомоги за такий "суспільний проект". Думаю, на "клей" йому вистачить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Яр 27.04.2014 20:54
Краще б Безпрозванний боровся з регіоналами, які знову полізли у міську раду, як самовисуванці. Оце б була справа і користь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100