Щойно депутати Черкаської міської ради 34 голосами «за» підтримали перенесення святкування дня міста Черкаси на третю неділю вересня.


Троє депутатів під час голосування утримались.

Торік день міста в Черкасах святкували 1-2 червня.

Нагадаємо, що в 2014 році Черкасам виповниться 728 років.

До речі, як проінформувала директор департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Лілія Маліщук, піднявши архів рішень Черкаської міської ради щодо відзначення дати святкування Дня народження Черкас, стало відомо,  що донині депутати вже  вісім  разів змінювали час його проведення. А саме: з  весни на осінь, з осені на літо і навпаки. Тож нинішнє перенесення продовжує цей перелік вдев’яте, пише прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 цікаво 06.05.2014 13:01
запитайте як 1986-го святкували 700 років. три дні поспіль тоді були дійства на стадіоні(два з них за квитками)і була Ротару і дітей залучали кілька сот - країна інша була і настрій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Loki 06.05.2014 11:23
Шо так? З бичачими хвостами в місті напряжонка? От раньше, трьома хвостами півгорода годували! Як діла обстоять з заячими сосісками? А то як би й празнування школьного випускного в "дружбі з союзом" не прийшлось на октябрські переносить. ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Дід Трохим 06.05.2014 11:14
Уже було. Как щас помню год 6-7 назад задубілих діток з танцкружків на площі, нудний дощик і нікому не нужне пиво. согрівались крєпшим і матюкали і...тів, які до цього додумались.Слухайте, а давайте на гербі Черкас замість мушкета козакові намалюємо граблі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100