Наставник донецького футбольного клубу «Шахтар» Мірча Луческу перед початком гри із черкаським «Славутичем» також перевірятиме висоту воріт, як робив це перед матчем з «Десною» в 1/4 фіналу, йдеться на сайті «Шахтаря».


– Зараз теж буду все перевіряти. У той раз склалася зовсім дивна ситуація. Було очевидно видно, що ворота нижче стандартних на 4-7 сантиметрів. Траплялися в моїй кар'єрі такі моменти, не даремно я вирішив перевірити. Наприклад, таке мало місце у перший рік, коли я був тренером і гравцем. Нам потрібна була перемога, а ми зіграли внічию. Після матчу поміряли ворота. Виявилося, той, хто стежив за воротами, думав, що їх висота повинна бути 2,44 метра разом зі штангою. У результаті вийшло, що вони були нижче на 14 сантиметрів. У цьому поєдинку були удари, які відбила поперечина. І якщо б усе було правильно, може бути, ми б виграли і вийшли у Вищу лігу. Якщо такі речі відбуваються в житті, то ти починаєш бути уважним до всіх дрібниць. Так що не дивно, що я звертаю на це увагу.

Директор стадіону «Центральний» Володимир Ковальов до такої попереджувальної акції донецького наставника готовий.

– Наші колеги нас попереджали. Тому просимо вас, пане Луческу, з рулеткою, з чим завгодно! Не думаю, що у нас будуть такі казуси, – сказав каналу «Футбол 1» Володимир Ковальов.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Loki 07.05.2014 11:30
Да он только делает вид, шо шото там себе замеряет, а сам тихарём под штанги ворот соперника виагру подсыпает, а под свои бром с валерьянкой. "Одно слово - тренер!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Сергій 07.05.2014 10:21
Цитую гол:
Якщо ворота і нижчі, то для обох команд, в хокеї взагалі трохи виші метра, попадають частіше, чим у футболі.

Ворота повинні бути стандартними. Бо якщо будуть наприклад нижчими, а гравці тренувалися бити у вищі ворота, то замість потрапляння м'яча в дев'ятку може бути перекладина. Це як стріляти спочатку з одного пістолета чи рушниці та влучати в яблучко, а потім отримати інший із збитою мушкою та отримувати промахи, так як звик цілитися по-нормальному.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Василь 07.05.2014 09:22
Здай румунського сепаратиста Коломийському - отримай бонус 10000 $
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Дід Трохим 07.05.2014 08:51
Мірчик, не тринди. Колись казав, шо це "на фарт"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 гол 07.05.2014 08:48
Якщо ворота і нижчі, то для обох команд, в хокеї взагалі трохи виші метра, попадають частіше, чим у футболі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100