Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко під час робочої наради щодо відзначення цьогорічного Дня Перемоги ще раз звернувся до усіх, хто бажає брати участь у мітингу та ході до Пагорба Слави 9 травня, з проханням утриматися від використання партійної символіки, георгіївських стрічок та камуфляжного одягу.

Цей день, на думку всіх учасників наради, має пройти під лозунгом – «терпимість, толерантність та повага один до одного».

– Враховуючи ті події, які нині відбуваються на Сході України, ми повинні докласти максимальних зусиль для того, аби всі заходи до Дня Перемоги в нашій області пройшли спокійно і, водночас, ми змогли віддати шану всім тим людям, які захищали нашу Вітчизну, – зазначив Юрій Олегович. – Зараз всім слід об’єднатися заради миру і не допустити жодних протистоянь. Будь-який щонайменший конфлікт тільки на руку російським ЗМІ, які спрацюють моментально. Тож ми не повинні дати жодного приводу для цього. Черкащина, як серце України, має довести всій державі, що ми можемо об’єднатися.

Чимало різних думок звучало під час наради й навколо доцільності використання в цей день Червоних прапорів. Більшість присутніх дійшли згоди, аби стяги Перемоги в своїх руках тримали тільки безпосередні учасники Великої Вітчизняної війни.

Нагадаємо, 9 травня в нинішньому році буде дещо «скромнішим»: організатори заходів відмовилися від традиційного параду за участю школярів і обмежаться коротким мітингом на Соборній площі та ходою і покладанням квітів до Пагорба Слави.

Про це інформує прес-служба ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Чукча 08.05.2014 13:19
Коли вже запросють на відкриття якогось заводу чи факбрики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100