Маловідома партія «Громадянська солідарність», яку очолює колишній начальник ГРУ Міністерства оборони України Віктор Палій, несподівано стала надзвичайно популярною серед чинних депутатів Черкаської міськради.

Можна припустити, що причиною цьому стала співзвучність назви партії з «Солідарністю» Петра Порошенка.

Так чи інакше, а саме від «Громадянської солідарності» на місцевих виборах 25 травня за мажоритарними округами висунуто сімох нинішніх депутатів міськради.

Під прапорами шанованої партії ГС у виборах братимуть участь колишні висуванці: «Партії вільних демократів» – Денис Жмаєв, Тамара Вороніна і Олег Стаднік, КПУ – Артур Савін, ВО «Батьківщина» – Сергій Гладких і Станіслав Головін, «Фронту змін» – Анатолій Коверський.

Треба зазначити, що жодна інша партія не змогла зібрати під своїми «мажоритарними» прапорами таку кількість чинних депутатів.

Так, від «Партії вільних демократів» у мажоритарних округах кандидатом іде лише один чинний депутат – вірний партії Олег Ліходькін, від ВО «Батьківщина» – тільки стійкий «батьківщинівець» Максим Булатецький. Партію промисловців і підприємців представлятиме колишній «вільний демократ» Микола Мирза.

Тільки партії «УДАР» і СВІЧА (афганці) можуть якось конкурувати з «Громадянською солідарністю» за популярністю серед «старих» депутатів. Партію «УДАР» репрезентуватимуть колишні представники «Партії вільних демократів» Ігор Кіта, Армен Акопян та Нарек Казарян. Від партії СВІЧА по мажоритарних округах ідуть колишні висуванці Партії регіонів Ігор Тищенко та Василь Пивоваров та колишній висуванець «Фронту змін» (донедавна – теж регіонал) Валерій Вишиваний.

Цілком нові обличчя в мажоритарних округах презентують «Солідарність», «Свобода», КПУ, «ДемАльянс», «За Україну!» та інші партії.

Партія регіонів цього разу не висунула нікого.

реклама

Коментарі  

 
0 #12 Правдоруб 11.05.2014 09:01
Цитую Svoboda:
Головін? Стасік? Тушечка з ВО Батьківщини? Яка зразу після виборів перебіжала в до Вільних Дермократів? А потім до ригів? Ню-ню. Я особисто докладу всіх зусиль щоб про твоє тушкування узнали виборці.

Якщо хто не знає довожу до відома - головін переміг лише тому що с..ктанти , які компактно проживають в районі площі 700 річчя проголосували за свого пастора і наступного разу зроблять так само. Тому якщо виборці на його окрузі бажають змінити депутата мусять обєднать зусилля концентруючись на іншому але одному кандидатові.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #11 Оселедець 10.05.2014 20:00
Тепер знаю, за кого не можна голосувати ні в якому разі!.. Так само, як і за Чуприну, по якому також люстрація плаче!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #10 Правдоруб 09.05.2014 23:31
По тому як черкащани проголосують за ...... на кшалт дениски жмаєва ми і побачимо наскільки вони порозумнішали після обрання Шуфрича та співочого ректора
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #9 макс 08.05.2014 06:51
Де більше дають туда і йдуть НОВІ-СТАРІ обличчя. я недовіряю перебіжчикам- торгаші.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #8 О.ЧУПРИНА 07.05.2014 22:37
Потрібно організувати люстраційний Майдан.Кожному з бувших депутатів надати слово та можливість відповісти на запитання.Потім все опублікувати в пресі та випустити спеціальні листівки.Тих,хто не з"явиться на захід,включити до чорного списку з назвою "Вони бояться правди".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #7 пророк 07.05.2014 21:58
у владу треба обирати чесних та патріотів.Вчора випадково побачив висуванців від "Свободи".Приємно здивований - молоді,відкриті ...Відчувається патріотизм,чесн ість та відкритість,для них влада - інструмент для зміни системи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #6 Анна 07.05.2014 20:15
А про цілком нові обличчя:
якщо у когось вони, бо від них всі потікали - то нічого хорошого в цьому немає. А от коли це нова партія, то це достойно голосу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #5 Семен 07.05.2014 19:09
Жмаєв взагалі висуванець КПУ. Перебіг в ПВД, потім в Черкащани.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #4 Alex Lut 07.05.2014 18:39
БОже! І знов Вишиваний! Де він тільки не був! Боронь боже, такі "НОВІ ОБЛИЧЧЯ"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-14 #3 Соціолог 07.05.2014 18:28
Думаю «Батьківщина» візьме 10-12 мажоритарних округів. На жаль, реальної конкуренції їм не буде. Занадто низький рейтинг у решти партій. Реальні шаровики
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100