Кандидати з однаковими або схожими прізвищами з’явилися у списках тих, хто йтиме в депутати Черкаської міськради за мажоритарними округами.

 

Зокрема, в окрузі №2 разом з відомим громадським діячем Русланом Зорею, який представлятиме Партію вільних демократів, самовисуванцем балотуватиметься поки що невідомий громадськості Олександр Зоря. Що це – клонування чи випадковий збіг – вирішувати не нам, але виборцям під час голосування слід бути дуже уважними.

А в окрузі №24 балотуються два кандидата зі схожими прізвищами: партію «УДАР» представлятиме Олексій Мєльнік, а самовисуванцем тут ітиме колишній керівник фракції Партії регіонів у міськраді Ігор Мельников.

У депутати за різними округами балотуються кілька осіб із однаковими прізвищами, але це – здебільшого однофамільці. Втім, є серед них і родичі.

Як ми вже писали раніше, колишній регіонал Олексій Арсенюк (кандидат-самовисуванець в окрузі №5) йде до міськради разом із двома синами – Олексієм (самовисуванець в окрузі №26) і Ігорем (самовисуванець в окрузі №9). Крім того, син кандидата в мери Миколи Булатецького Максим (висуванець від «Батьківщини» в окрузі №6) балотується в компанії свого двоюрідного брата Андрія (висуванець ПРП в окрузі №7). Обидва Булатецьких-молодших уже добре відомі в Черкасах: Максим – як чинний депутат, а Андрій – як громадський діяч.

реклама

Коментарі  

 
+7 #4 Anchlus 08.05.2014 17:15
Вся шантрапа Черкас представлена.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Фотограф 08.05.2014 12:20
А если одним словом, идут семьи кумовей Олейника. И не только в мискраду, но в областное руководство. Не прожить Черкассах без его кумовей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 ихтиандр 08.05.2014 06:44
О.о.о.о и у нас будет Семья и не одна. Турнир-Семей, на ринг!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Ganka 08.05.2014 06:39
а клонів хтось бачив в натурі? жителі, від яких балотується, знають свого "висуванця"? Закон потрібно мінять, якщо вони йдуть від народу, то чому їх ніхто не знає, не бачив і не чув? Депутат повинен проживати там і знати все про свою дільницю і людей які його висувають. А то взяли моду, жить на канарах а прилітать на сесію коли-небуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100